HoReCa поради
Ми спробуємо підказати Вам, як зорієнтуватися у величезному світі холодильних вітрин.
Допомога у підборі та купівлі промислового льодогенератора для потреб Вашої компанії. Види льодогенераторів, підбір.
Велике розманіття розмірів і альтернативних форм, способи зчеплення з рукояткою та матеріали виготовлення, а також суцільна або перфорована поверхня дозволяють кожному пиццайоло вибрати найкращу лопату й інший інвентар для піцерії відповідно до їх персональних потреб.
Жоден заклад, де присутня пристойна винна карта, не може обійтися без такої техніки, як винна шафа, яка дозволяє зберігати вина багато років. Винна шафа стане невід'ємною частиною інтер'єру вашого закладу, якщо ви любите вино та хочете мати окремий куточок для його зберігання. Цей виріб не тільки прикрасить ваш інтер'єр, але й вбереже вино від окислення, адже відомо, що вино потрібно класти горизонтально, боу нього може потрапити повітря.
Справжню італійську піцу українці знають і дуже люблять. Вона є не тільки у мережі піцерій, але також і самих різних бістро, ресторанів, закусочних та кафе. Випекти традиційну піцу в духовці дуже непрактично і досить складно, тому піч для піци на дровах так затребувана серед вітчизняних підприємств громадського харчування.
Величезна популярність закладів фаст-фуду серед українців вже давно не новина. Хто ж з нас не любить перекусити дуже апетитною і такою різноманітною шаурмою? Таких знайдеться дуже небагато. Чудове східне блюдо шаурма класична міцно увійшло в наш раціон, адже завдяки йому можна перекусити швидко та дуже ситно. Приготувати шаурму вдома - справа дуже клопітна і доступна далеко не всім, тому попит на шаурму в Україні збільшується постійно. Ото ж не дивно, що нові точки по її готуванню та продажу відкриваються щодня.
Питання «як швидко почистити часник у великих об`ємах» постійно задають українським пошуковикам виробники спецій, фермерські господарства, що вирощують і продають часник, а також багато кухарів самих різних структур громадського харчування - від елітних ресторанів, їдалень і до звічайної закусочної за рогом вашого будинку. Статей і хитрощів за останні роки з цього питання викладено чимало, але всі вони підходять лише для випадків, коли необхідно очистити декілька головок часнику.
Статистика української ДСНС показує, що в останні 2 роки різко зросла кількість пожеж на кухнях ресторанів, барів, кафе, їдалень і різного роду закусочних. У 30% випадків причинами пожеж були замикання в проводці, несправність обладнання і банальні підпали, а 70% пожеж сталися через неправильну експлуатацію теплового обладнання - всьому виною виявлялася залишена без належного нагляду фритюрниця (чебуречниця), в якій запалало масло.
Продаж охолоджених напоїв, кави та морозива - найвірніший і перевірений спосіб швидкого заробітку влітку. Саме з них починали свій успішний бізнес багато власників модних українських джелатерій, кафе, фаст-фудів і ресторанів. Якщо у вас вже є павільйончики в громадських місцях або ж ви тільки збираєтеся їх відкривати, то єдиним виходом отримати товар для вас бачиться укладення договорів з місцевими або загальноукраїнськими виробниками. Цей варіант себе цілком виправдовує, якщо справа йде про каву та напої, а ось для морозива фахівці компанії «Кодаки Трейд» радять варіант більш цікавий і прибутковий - фрізер для морозива купити в Україні. Про цю дуже корисну для бізнеса річ ми розповімо вам сьогодні.
Генератор льоду купити можна як побутовий (для будинку, бару, ресторану) так і промисловий. Побутовий льодогенератор застосовують для виготовлення льоду маленькими партіями. Промисловий купується для виробництва величезних обсягів льоду (рибні цехи, харчові склади та інші цехи). Льдогенератор промисловий може бути з вбудованим або виносним холодильним механізмом, а також охолодженням конденсатора водою або повітрям.
Показано з 1 по 10 із 17 (всього 2 сторінок)