Хліборізки

Розгорнути...Згорнути...
Хліборізка CG-37
Хліборізальна машина - Товщина скибочок хліба: 10 мм - Кількість шматочків за 1 цикл: 37 шт Матеріал: - корпус: нержавіюча сталь Розмір з упаковкою: 720х640х750 мм Вага брутто: 60 кг..
21 712.80 грн
Хліборізка CG-37 б/н
Хліборізальна машина - Товщина скибочок хліба: 10 мм - Кількість шматочків за 1 цикл: 37 шт Матеріал: - корпус: нержавіюча сталь Розмір з упаковкою: 720х640х750 мм Вага брутто: 60 кг..
22 366.80 грн
Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)
Хліборізка є невід'ємним видом обладнання на будь-якому підприємстві громадського харчування. Вона дуже широко застосовується на хлібозаводах, в пекарнях та інших харчових закладах.
Принцип роботи цих пристроїв досить простий - користувач завантажує буханку хліба в пристрій, а після цього, приводить в дію спеціальні приводи, оснащені ножами, які нарізають хліб. Пристрій дуже простий у використанні навіть для непідготовленої людини.
Кому необхідно придбати хліборізку
Хліборізки встановлюють на підприємствах громадського харчування, хлібозаводах, в пекарнях та гіпермаркетах для оперативної та безвідходної нарізки борошняної продукції різних форм та сортів:
батонів, формового пшеничного хліба, хліба житнього та змішаного;
подового хліба;
хліба для тостів, сухариків;
булочок для хот дога, гамбургерів чи багетів.
Моделі відрізняються за способом управління, подачі хліба, варіанту установки та продуктивності.
Переваги, які має професійна хліборізка:
Нарізка батона всього за 5 секунд;
Вибір товщини скибочок від 0,5 до 2,5 см;
Мінімальна кількість відходів - майже не залишається хлібних крихт;
Робота з продукцією різного ступеня м`якості / черствості;
Безпека для персоналу і тривалий термін експлуатації.