Подові печі є професійним обладнанням та застосовуються у супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування.
Випічка, що виробляється в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури усередині пекарної камери.
Принцип роботи
У верхній та нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.
Переваги 2-х камерної подової печі NES-24
Місткість 1 камери форм для випікання хліба типу «цеглинка» розміром 210х110х100h мм становить 21 штука. Загальна місткість печі 2х21 = 42 форми
Подова піч має цифровий термометр, два термостати розраховані на t°= +35/+400°C, цифровий таймер, який дозволяє встановлювати необхідний час випічки та створює можливість зайвий раз не відкривати камеру випічки, чим досягається економія тепла та електроенергії.
Подова піч складається із незалежних ізольованих камер випікання. Дана конструкція дозволяє регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дозволяє випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.
Конструктивні особливості забезпечують її економічність, надійність та довговічність експлуатації:
під печі виконаний із рельєфного товстостінного металу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла та має ряд переваг для виробництва випічки високої якості;
відбувається циркуляція повітря під листами, завдяки чому досягається м'який теплообмін по всьому об'єму камери випічки;
піч швидко набирає задану температуру та швидко реагує на регулювання температури;
незалежне регулювання температури верха та низу робочої камери;
особливоміцні сталеві ТЕНи;
встановлення температурних параметрів та відлік часу;
робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі;
можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;
подова піч має мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів.
У комплекті 4 листи розміром 600х400 мм.
Фасад – нержавіюча сталь, корпус – пофарбована сталь.
Піч має нижню полицю для зберігання листів і форм для хліба.
Подова піч обладнана колесами, що дозволяє її легко переміщати цехами.
За рахунок своїх конструктивних особливостей подова піч NES-24 є дуже економною та енергозберігаючою в порівнянні з аналогічним обладнанням. Потужність складає лише 13,0 кВт.
Є можливість встановлення парагенераторів у робочу камеру, що особливо важливо для випікання якісного хліба широкого асортименту.
В блоці "Рекомендовані товари" ви можете ознайомитись з сумісним обладнанням або комплектуючими для даної позиції
Подові печі є професійним обладнанням та застосовуються у супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування.
Випічка, що виробляється в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури усередині пекарної камери.
Принцип роботи
У верхній та нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.
Переваги 2-х камерної подової печі NES-24
Місткість 1 камери форм для випікання хліба типу «цеглинка» розміром 210х110х100h мм становить 21 штука. Загальна місткість печі 2х21 = 42 форми
Подова піч має цифровий термометр, два термостати розраховані на t°= +35/+400°C, цифровий таймер, який дозволяє встановлювати необхідний час випічки та створює можливість зайвий раз не відкривати камеру випічки, чим досягається економія тепла та електроенергії.
Подова піч складається із незалежних ізольованих камер випікання. Дана конструкція дозволяє регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дозволяє випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.
Конструктивні особливості забезпечують її економічність, надійність та довговічність експлуатації:
під печі виконаний із рельєфного товстостінного металу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла та має ряд переваг для виробництва випічки високої якості;
відбувається циркуляція повітря під листами, завдяки чому досягається м'який теплообмін по всьому об'єму камери випічки;
піч швидко набирає задану температуру та швидко реагує на регулювання температури;
незалежне регулювання температури верха та низу робочої камери;
особливоміцні сталеві ТЕНи;
встановлення температурних параметрів та відлік часу;
робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі;
можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;
подова піч має мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів.
У комплекті 4 листи розміром 600х400 мм.
Фасад – нержавіюча сталь, корпус – пофарбована сталь.
Піч має нижню полицю для зберігання листів і форм для хліба.
Подова піч обладнана колесами, що дозволяє її легко переміщати цехами.
За рахунок своїх конструктивних особливостей подова піч NES-24 є дуже економною та енергозберігаючою в порівнянні з аналогічним обладнанням. Потужність складає лише 13,0 кВт.
Є можливість встановлення парагенераторів у робочу камеру, що особливо важливо для випікання якісного хліба широкого асортименту.
В блоці "Рекомендовані товари" ви можете ознайомитись з сумісним обладнанням або комплектуючими для даної позиції