Піч комбінована для випікання кондитерських виробів, хліба та піци з модульними елементами
TEOREMA COMBI дві печі в одній
5 хороших причин вибрати піч TEOREMA COMBI
Пекарська піч з вентильованою камерою та статичною камерою.
Займає менше простору.
Максимальна універсальність у приготуванні.
Ідеально підходить для кондитерських усіх країн світу.
Можливість комбінувати модулі відповідно до ваших потреб.
Комбінація TEOREMA ÀNEMOS та TEOREMA POLIS – це ідеальний синтез якості, універсальності та продуктивності. Ви можете вибрати найкращий спосіб приготування та отримати найкращий результат завдяки конвекційній камері або складеним в один або два модулі статичним печам, для чудового балансу між кількістю та якістю приготовленої продукції. Ви також можете вибирати між різними розмірами конвекційної печі (6 або 10 рівнів) відповідно до потреб вашого виробництва, оптимізуючи використання електроенергії.
Конвекційні печі TEOREMA ANEMOS, завдяки своїй універсальності та надзвичайно малій займаній площі, задовольняє всім потребам висококласних кондитерських та пекарень.
Ідеально підходить для невеликих та середніх виробництв. Вона підходить для виготовлення будь-яких типів продукції від профітролів до бісквітів, круасанів, тарти, мигдальне печиво, хліб маленького або середнього розміру, закусок та гастрономії.
Приготування відбувається за рахунок руху нагрітого потоку повітря, що подається в камеру за допомогою 1 вентилятора (TEOREMA ÀNEMOS 6) або 2 вентиляторів (TEOREMA АНЕМОС 10). Рівномірний потік повітря завдяки автоматичному реверсу руху вентилятора забезпечує постійний розподіл тепла, при цьому відбувається рівномірне приготування продукту у всіх частинах. Конвекція дозволяє скоротити час приготування та забезпечує нижчі температури приготування, і, як наслідок, економію електроенергії.
Системи управління
Можливі два види системи управління.
Електромеханічна система керування
Постійне відображення температури
Електронне регулювання упорскування води (10 рівнів) інтенсивності)
Механічний таймер 0-120 хв
Цифровий термостат для регулювання температури
Сенсорна система керування TOUCH SCREEN
Версія з сенсорним екраном і панеллю керування останнього покоління інтуїтивно зрозуміла і легко вчиться. Ви можете персоналізувати своє виробництво.
Щотижневий автоматичний запуск забезпечує можливість розпочати роботу з раннього ранку. Щоб ваша піч була готова до випічки до початку ранкової зміни, за допомогою функції автозапуску її можна на тиждень вперед запрограмувати таким чином, щоб вона до довільно заданого часу автоматично вмикалася або вже була готова до роботи.
Автоматичне налаштування попереднього нагрівання. При цьому потужність нагрівання можна дозувати, щоб уникнути ризику пікових потужностей. Приходячи рано-вранці до пекарні, можна відразу ж приступати до роботи.
147 програм випічки
6 циклів приготування для кожної програми
Цифрове регулювання подачі пари в камеру
Температурний зонд дозволяє вам встановлювати та контролювати температуру в самій серцевині продукту. Коли ядро досягає заданої температури, приготування завершується.
Система самоочищення. 2 програми напівавтоматичного миття.
STANDARD для звичайного щоденного миття.
COMPLETE для сильних забруднень.
Будь-яка обрана вами функція самоочищення забезпечить постійно чисту та готову до роботи піч. Програми миття можна запускати як у холодному, так і гарячому робочому стані хлібопекарської печі. Користувачеві потрібно обприскати пекарну камеру засобом для чищення і по завершенню очищення видалити можливі його залишки, а все інше, в тому числі заключну сушіння пекарної камери, бере на себе сама установка. Повний цикл очищення – залежно від ступеня забруднення – триває приблизно 50 хв. Під час фази сушіння присутність обслуговуючого персоналу не потрібна.
Версія із сенсорним екраном, щупом та функцією очищення це також відмінна піч для делікатесної випічки.
Опція: витяжна парасолька з природною тягою або витяжна парасолька з примусовою витяжкою
Камера духовки з подвійними дверцятами із загартованого скла
Можливість доступу до зовнішнього скла для ретельного збирання
Інжекторний тип парозволоження
Ви також можете поєднати TEOREMA ANEMOS з подовою піччю TEOREMA POLIS c 1 або 2 камерами, отримавши при цьому комбіновану піч COMBI TEOREMA з різними видами приготування хлібобулочних виробів в одній печі. Подові печі TEOREMA POLIS підходять для випікання кондитерських виробів, хліба та піци.
5 Хороших причин обрати піч TEOREMA POLIS
Ця подова електрична піч, що ідеально підходить для виготовлення всіх видів випічки, кондитерських виробів, тортів, хліба та піци.
Висока якість випічки відповідно до найвибагливіших стандартів приготування.
Піч росте разом із вашим бізнесом: від одного до чотирьох модулів пекарних камер.
Легко налаштовується завдяки безлічі комбінацій та аксесуарів.
Вона чудово вписується в будь-який інтер'єр підприємства завдяки своєму сучасному та елегантному дизайну.
Сенсорна панель управління з платою на 49 програм
Налаштування функцій за допомогою сенсорного дисплея та механічних клавіш
Роздільне регулювання температури верху та низу пекарної камери
Функція “Попереднього нагріву” зі швидким або повільним режимом
Щотижневий програмований запуск із можливістю до двох пусків на день
Збережіть до 49 програм. 5 циклів приготування для кожної програми
Програмований запуск подової печі разом із паровим інжектором
Спеціальна кнопка увімкнення витяжки
Зумер високої гучності, активний доти, доки він не буде вимкнений вручну.
Опції:
Парогенератор потужністю 2,1 кВт для кожної камери на 4 програмовані рівні виробництва пари (активується вручну). Необхідний для випікання хліба: парогенератор миттєво подає вологу пару в програмованих кількостях.
Технічні характеристики
Модульні секції виробляються у 2-х варіантах (внутрішня висота камери h=18 або h=26 см).
Під камери випічки виготовляється у 2-х варіантах:
Варіант 1 з рельєфного товстостінного металу
підходить для випікання на листах
має низку переваг для виробництва випічки високої якості: відбувається циркуляція повітря під листами, завдяки чому досягається м'який теплообмін по всьому об'єму випічки.
при цьому піч швидко набирає задану температуру, швидко реагує на регулювання температури та потужності.
Варіант 2 під печі з вогнетривкого каменю
підходить для випікання на листах або безпосередньо на поверхні деко.
передає тепло виробу в зонах, де є прямий контакт
зберігає накопичене тепло, віддаючи його повільно
Розстоєчна шафа з зволоженням
місткість 6 листів 600х400 мм
відстань між напрямними 75 мм
механічний термостат регулювання температури від +0°С до +90°С
рівень зволоження регулюється за рахунок зміни потужності нагрівального
елемента від 1 до 6 позицій, що знаходиться всередині невеликого резервуара
з водою, нагріває її та створює вологість
резервуар наповнюється автоматично. Діапазон від вологості приміщення, де встановлена шафа, до 95%.
підсвічування камери
комплект коліс з гальмом
Пекарська піч з вентильованою камерою та статичною камерою.
Займає менше простору.
Максимальна універсальність у приготуванні.
Ідеально підходить для кондитерських усіх країн світу.
Можливість комбінувати модулі відповідно до ваших потреб.
Постійне відображення температури
Електронне регулювання упорскування води (10 рівнів) інтенсивності)
Механічний таймер 0-120 хв
Цифровий термостат для регулювання температури
147 програм випічки
6 циклів приготування для кожної програми
Цифрове регулювання подачі пари в камеру
Температурний зонд дозволяє вам встановлювати та контролювати температуру в самій серцевині продукту. Коли ядро досягає заданої температури, приготування завершується.
STANDARD для звичайного щоденного миття.
COMPLETE для сильних забруднень.
Опція: витяжна парасолька з природною тягою або витяжна парасолька з примусовою витяжкою
Камера духовки з подвійними дверцятами із загартованого скла
Можливість доступу до зовнішнього скла для ретельного збирання
Інжекторний тип парозволоження
Ця подова електрична піч, що ідеально підходить для виготовлення всіх видів випічки, кондитерських виробів, тортів, хліба та піци.
Висока якість випічки відповідно до найвибагливіших стандартів приготування.
Піч росте разом із вашим бізнесом: від одного до чотирьох модулів пекарних камер.
Легко налаштовується завдяки безлічі комбінацій та аксесуарів.
Вона чудово вписується в будь-який інтер'єр підприємства завдяки своєму сучасному та елегантному дизайну.
Налаштування функцій за допомогою сенсорного дисплея та механічних клавіш
Роздільне регулювання температури верху та низу пекарної камери
Функція “Попереднього нагріву” зі швидким або повільним режимом
Щотижневий програмований запуск із можливістю до двох пусків на день
Збережіть до 49 програм. 5 циклів приготування для кожної програми
Програмований запуск подової печі разом із паровим інжектором
Спеціальна кнопка увімкнення витяжки
Зумер високої гучності, активний доти, доки він не буде вимкнений вручну.
Модульні секції виробляються у 2-х варіантах (внутрішня висота камери h=18 або h=26 см).
Під камери випічки виготовляється у 2-х варіантах:
підходить для випікання на листах
має низку переваг для виробництва випічки високої якості: відбувається циркуляція повітря під листами, завдяки чому досягається м'який теплообмін по всьому об'єму випічки.
при цьому піч швидко набирає задану температуру, швидко реагує на регулювання температури та потужності.
підходить для випікання на листах або безпосередньо на поверхні деко.
передає тепло виробу в зонах, де є прямий контакт
зберігає накопичене тепло, віддаючи його повільно
місткість 6 листів 600х400 мм
відстань між напрямними 75 мм
механічний термостат регулювання температури від +0°С до +90°С
рівень зволоження регулюється за рахунок зміни потужності нагрівального
елемента від 1 до 6 позицій, що знаходиться всередині невеликого резервуара
з водою, нагріває її та створює вологість
резервуар наповнюється автоматично. Діапазон від вологості приміщення, де встановлена шафа, до 95%.
підсвічування камери
комплект коліс з гальмом