Печі подові
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 15 із 15 (всього 1 сторінок)
Подова піч – професійне обладнання, призначене для рівномірного, якісного випікання хлібобулочних та кондитерських виробів у супермаркетах, ресторанах, пекарнях, закладах громадського харчування.
Конструкція подової печі
Перед тим, як купити піч подову, варто дізнатися більше про її конструктивні особливості. Обладнання складається з:
металевого корпусу цільнозварної конструкції;
робочої камери (їх може бути декілька);
ТЕНів (трубчасті електронагрівачі розташовуються під днищем і склепінням кожної з камер);
терморегуляторів (пристроїв, за допомогою яких пекар може встановлювати потрібну температуру випікання у кожній камері окремо);
дека (знімна плоска частина, на якій готується їжа);
електронний пульт управління (важлива конструкційна частина подової печі, за допомогою якої можна контролювати та регулювати температурні параметри, час приготування. За допомогою пульта подається звуковий сигнал, що свідчить про закінчення приготування);
пода (на металевий або керамічний під встановлюються листи для випікання).