Слайсер - незамінний помічник на вашій кухні!
Слайсер - універсальний засіб для нарізки продуктів. Таке ріжуче обладнання використовується в супермаркетах, на кухнях громадського харчування. Він є незамінним помічником при обробці та нарізці великих обсягів продуктів. Слайсер з точністю нарізуватиме скибочки продуктів заданої товщини, заощадить час і пару пар рук вашого персоналу. Саме завдяки слайсеру можна прискорити приготування страв і нарізку продуктів.
Купити слайсер Україна полюбляюсь супермаркети. Саме там його можна зустріти за постійною роботою. Завдяки слайсеру персонал нарізає необхідні обсяги ковбаси, риби, сиру, хліба та інших продуктів за лічені секунди. Саме завдяки його простоті користуватися їм може будь-яка людина, що раніше не мала досвіду роботи з сучасним кухонним обладнанням.
Перш ніж слайсер купити, потрібно розібратися, які існують різновиди цього обладнання. В першу чергу потрібно сказати, що купити слайсер можна як автоматичний, так і напівавтоматичний чи ручний. Також виділяють два типи слайсерів за місцем використання, потужності та додаткових функцій - це промислові та господарські слайсери. Промислові часто мають великі габарити, потужності, а також функцію «стоп». Функція блокування мотора (функція стопа) оберігає двигун від перегріву при безперервній роботі машини, яка може доходити до 4 годин. Після чого двигун слід охолоджувати. Саме такі слайсери можна купити для закладів із великим обсягом роботи.
Найчастіше купують слайсер під певний вид продукту - сир, м'ясо чи інші. Наприклад, для сиру використовується тефлоновий диск, щоб в`язкість продуктів не залишала слідів і тим самим не ускладнювала роботу обладнання. Така скибко різка здатна нарізати сир тоненькими скибочками, без будь-яких похибок.
Для нарізки хліба найкраще використовувати слайсери із зубчастими ножами. Вони не дадуть хлібу ламатися та кришитися при нарізці.
Як же слайсер функціонує?! Все дуже просто!
Він сам собою є конструкцією, яка складається з рухомої платформи, що має ріжучий диск. Ніж рухається за допомогою вбудованого двигуна. Так продукт кладеться на приймальню поверхню, диск проходить повз нього і нарізає продукт на шматочки необхідних вам розмірів. При заданій товщині скибок диск проходить необхідну кількість разів через завантажені продукти.
Укладати продукти можна різними способами: стопками, лініями, внахлест, по колу. Кожен вид укладання має свої особливості, наприклад, висота стопок не повинна перевищувати 80 мм. Якщо продукти укладаються у вигляді ліній, то довжина доходить не більше, ніж 3 см, а ми отримаємо 9 готових порцій. У разі укладання внахлест, довжина і ширина доходить до 30 мм, в разі чого ми отримаємо до 9 рядів в порції. Укладання по колу передбачає діаметр трохи більше 230 мм, а на виході ми отримаємо 9 шарів.
Слайсер - універсальний засіб для нарізки продуктів. Таке ріжуче обладнання використовується в супермаркетах, на кухнях громадського харчування. Він є незамінним помічником при обробці та нарізці великих обсягів продуктів. Слайсер з точністю нарізуватиме скибочки продуктів заданої товщини, заощадить час і пару пар рук вашого персоналу. Саме завдяки слайсеру можна прискорити приготування страв і нарізку продуктів.
Купити слайсер Україна полюбляюсь супермаркети. Саме там його можна зустріти за постійною роботою. Завдяки слайсеру персонал нарізає необхідні обсяги ковбаси, риби, сиру, хліба та інших продуктів за лічені секунди. Саме завдяки його простоті користуватися їм може будь-яка людина, що раніше не мала досвіду роботи з сучасним кухонним обладнанням.
Перш ніж слайсер купити, потрібно розібратися, які існують різновиди цього обладнання. В першу чергу потрібно сказати, що купити слайсер можна як автоматичний, так і напівавтоматичний чи ручний. Також виділяють два типи слайсерів за місцем використання, потужності та додаткових функцій - це промислові та господарські слайсери. Промислові часто мають великі габарити, потужності, а також функцію «стоп». Функція блокування мотора (функція стопа) оберігає двигун від перегріву при безперервній роботі машини, яка може доходити до 4 годин. Після чого двигун слід охолоджувати. Саме такі слайсери можна купити для закладів із великим обсягом роботи.
Найчастіше купують слайсер під певний вид продукту - сир, м'ясо чи інші. Наприклад, для сиру використовується тефлоновий диск, щоб в`язкість продуктів не залишала слідів і тим самим не ускладнювала роботу обладнання. Така скибко різка здатна нарізати сир тоненькими скибочками, без будь-яких похибок.
Для нарізки хліба найкраще використовувати слайсери із зубчастими ножами. Вони не дадуть хлібу ламатися та кришитися при нарізці.
Як же слайсер функціонує?! Все дуже просто!
Він сам собою є конструкцією, яка складається з рухомої платформи, що має ріжучий диск. Ніж рухається за допомогою вбудованого двигуна. Так продукт кладеться на приймальню поверхню, диск проходить повз нього і нарізає продукт на шматочки необхідних вам розмірів. При заданій товщині скибок диск проходить необхідну кількість разів через завантажені продукти.
Укладати продукти можна різними способами: стопками, лініями, внахлест, по колу. Кожен вид укладання має свої особливості, наприклад, висота стопок не повинна перевищувати 80 мм. Якщо продукти укладаються у вигляді ліній, то довжина доходить не більше, ніж 3 см, а ми отримаємо 9 готових порцій. У разі укладання внахлест, довжина і ширина доходить до 30 мм, в разі чого ми отримаємо до 9 рядів в порції. Укладання по колу передбачає діаметр трохи більше 230 мм, а на виході ми отримаємо 9 шарів.
Tags купити слайсер україна, слайсер купити, слайсер професійний, скибкорізка