Товар цього виробника поставляється на замовлення.
Шокери серії FASTER
Конкурентноспроможна машина шокового охолодження
FASTER — нова лінійка швидкодіючих холодильних установок Afinox, призначена для тих, кому потрібен конкурентноспроможний за ціною та продуктивністю помічник.
Інноваційне, стійке до відбитків пальців покриття корпусу, яке легко очищається, у поєднанні з новою об’ємною системою керування роблять FASTER ідеальним апаратом швидкого охолодження і заморожування для рестораторів і кондитерів, яким подобається комфорт і зручність.
Технічні деталі
Доступність, максимальна зручність у використанні і безпека в камері швидкого заморожування, яка проста у використанні.
Якщо ви шукаєте зручного і легкого в очищенні помічника для вашої роботи — вибирайте шокер FASTER, виготовлений з інноваційним покриттям корпусу проти відбитків пальців (PET).
FASTER — це апарат швидкого охолодження і заморожування для професійних рестораторів і кондитерів, яким потрібен ергономічний, чудовий апарат із сучасним дизайном. Завдяки об’ємній системі сенсорного керування, апарати швидкого охолодження і заморожування лінійки FASTER дозволяють швидко вибрати автоматичний або ручний цикл охолодження чи заморожування.
Стандартний USB-порт дозволяє легко та миттєво завантажувати дані HACCP, а додаткове обладнання, таке як знімний фільтр, стерилізатор або світлодіодне освітлення, доповнює можливості, які пропонують моделі з 5, 10 або 15 рівнями сімейства FASTER.
Доступні цикли (автоматичні та ручне налаштування):
- Швидке охолодження (+3°C)
- Шокове заморожування (-18°C)
- Цикл defrosting продуктів (розморожування відбувається при контрольованій температурі та вологості)
Технічні характеристики обладнання:
- Сенсорна система керування.
- Температурний зонд
- USB порт для завантаження даних НАССР
- Доступно 9 мов
- Реверсивні двері
- Корпус і двері інноваційне покриття Stell-PET, поверхня без плям проти відбитків пальців, довговічна і легко чистити.
- Внутрішня камера — нержавіюча сталь AISI 304 (мод. FASTER 5/10/15).
Шокери FASTER мають 3 робочі режими.
- М'яке охолодження: від +90ºС до +3ºС всередині продукту менш ніж за 90 хв. При температурі повітря в камері не нижче 0 °С. Цей режим призначений для тонких делікатних продуктів товщиною 2-3 см. Таких як овочі, рис, морепродукти, смажені страви та ін.
- Жорстке охолодження: від +90ºС до +3ºС всередині продукту менш ніж за 90 хв. При температурі повітря в камері першої фазі -20ºС, у другій фазі - 0ºС. Цей режим призначений для міцних продуктів великого розміру. Таких як м'ясо, птиця, соуси, рагу, запіканки та ін.Після закінчення циклу охолодження апарат автоматично переходить в режим зберігання продуктів при температурі +3ºС. Такий метод дозволяє зберігати готові страви 5 днів при повному збереженні їхньої форми, смаку та запаху.
- Шокове заморожування: від +90ºС до -18ºС усередині продукту менш як за 4 години. При температурі повітря камері -40ºС. Цей режим підходить для всіх видів продуктів і сирих і готових - для подальшого тривалого зберігання.
При звичайному заморожуванні молекули внутрішньоклітинної рідини набувають форми великих кристалів з гострими кутами, які при розморожуванні розривають клітинну мембрану і цим відбувається втрата соку з поживними речовинами. При шоковому заморожуванні молекули рідини мають форму кульок без гострих кутів і при розморожуванні набувають попередньої форми. Таким чином, продукти зберігають свою форму, поживну цінність, запах і смак. Після закінчення циклу шокового заморожування апарат автоматично переходить у режим зберігання продуктів при температурі -25ºС.
Опції:
- Комплект знімний фільтр
- Комплект STERIL стерілізатор камери. Найвищі гігієнічні рівні гарантовані за допомогою озону.
- Комплект з 4-х коліс
- Комплект LED підсвічування камери
Відкрийте для себе всі моделі лінійки FASTER і виберіть камеру швидкого заморожування, яка вам підходить.