Апарати швидкого охолодження та шокового заморожування FROSTY - це ідеальне рішення для тих, хто хоче отримати високу продуктивність, потужність, швидкість охолодження та заморожування. Потужні компресори, вентилятори та конденсатори забезпечують покращені робочі характеристики при мінімальному рівні шуму.
Швидке охолодження і шокова заморозка найкращі природні системи, щоб продовжити термін зберігання і зберегти свіжість їжі.
Швидке охолодження +80°C +3°C
Вся приготовлена їжа, якщо її охолодити за кімнатної температури, втрачає свої найкращі якості. Апарати шокового заморожування FROSTY дозволяють швидко досягати температури +3°C у серцевині продуктів, що тільки що приготували.
Скорочення бактеріального зростання
Швидкість цього процесу має важливе значення, оскільки вона забезпечує зниження розмноження бактерій, що особливо важливо, коли харчові продукти знаходяться за температури від +65°C до +10°C. При температурі навколишнього середовища +37°C кількість бактерій подвоюється кожні 20 хвилин.
Завдяки апаратам швидкого охолодження та шокового заморожування виробництва фабрики FROSTY з'являється можливість швидко поставити «хрест» на діапазоні небезпечних температур, досягаючи температури всередині їжі до +3°C менш ніж за 90 хвилин.
Це скорочує до мінімуму кількість бактерій у харчових продуктах після їх приготування, покращує їхню якість, довговічність та безпеку. Кінцевим результатом є збереження якості, кольору та аромату продуктів харчування.
Шокова заморозка +80°C -18°C
Процес шокової заморозки – найкращий спосіб зберігання продуктів харчування протягом багатьох місяців. Апарати шокового заморожування FROSTY завдяки потужній системі охолодження з температурою повітря -40°C швидко знижують температуру в серцевині продуктів до -18°C, уникаючи макрокристалізації та забезпечуючи ідеальне та тривале збереження всіх продуктів, оригінальні органолептичні якості страв. Після розморожування не буде втрати рідини, твердості та смаку.
Менші втрати вологи
Швидке охолодження зупиняє випаровування вологи в продуктах харчування, тим самим запобігаючи зневодненню. Аромат і смак продуктів часто пов'язані з вмістом необхідної кількості вологи в харчових продуктах.
Вибір меню
Довгий термін зберігання швидкоохолоджених харчових продуктів та напівфабрикатів дозволяє збільшити асортимент страв без ускладнення організації виробництва.
Економія часу до 30%
Завдяки тривалим термінам зберігання швидкоохолодженої їжі можна планувати виробництво ефективніше і готувати великі кількості страв і напівфабрикатів заздалегідь, без необхідності повторювати процес щодня. Весь цей час підтримуючи високу якість харчових продуктів.
Зменшення відходів
Швидке охолодження та шокове заморожування збільшує термін зберігання продуктів харчування, що дозволяє оператору мати більше часу, щоб використовувати продукти, що значно знижує відходи.
Зменшення втрати ваги
Після приготування їжа втрачає вагу за рахунок випаровування вологи. Швидке охолодження відразу після приготування зупиняє випаровування, тим самим зменшуючи втрату води і, отже, ваги. Якщо товар продається на вагу, дохід може бути збільшений до 7%.
Економія на закупівлях
Завдяки використанню шокової заморозки, збільшується термін зберігання заморожених продуктів, без зміни їхньої початкової якості, тому можна придбати сезонні продукти, коли вони коштують менше.