Замовити дзвінок
49051, УКРАЇНА, м. Дніпро, вул. Каштанова, 15А

Пн-Пт: 8:30-17:00 | Сб, Нд: вихідний

Піца-прес PF33L

  Артикул:   



  • Виробник: FROSTY
  • Модель: 000007055
  • Наявність: Немає в наявності
  • 214 677.80 грн

Знайшли дешевше?
Прес для формування красту - Використовується для формування красту: Ø330 мм без кромки та вагою від 130 гр до 250 гр - Запатентовані алюмінієві диски з антипригарним покриттям - Товщина красту регулюється Матеріал: - корпус: нержавіюча сталь

Тех. дані: 4,75 кВт/ 380В

Розміри (Д*Ш*В): 470мм x 590мм x 830мм

Вага: 96.00

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha

Піца-преси застосовуються для «гарячого» пресування тістової заготовки для піци, що дозволяє не лише надати красту необхідної форми, але й одночасно підпекти його. Час формування однієї заготовки становить трохи більше дев'яти секунд. Підпікання виключає рефлекторне стягування коржика після виходу з-під преса, але ще важливіше те, що легка скоринка, що утворилася, перешкодить проникненню в тісто вологи з начинки. Всі заготовки виходять однієї форми та необхідної товщини та, завдяки спеціальній формі пластин, з бортиком.

Піца-преси прості в експлуатації, навіть якщо використовуються неспеціалізованими операторами, мають сталеву структуру та оснащені всіма запобіжними пристосуваннями, передбаченими стандартами ЄС та директивою RoHS. Всі ці машини мають мотор-редуктор, кулачок, таймер зупинки та диски.

Диски:

  • оскільки вони виготовлені з алюмінію, швидко нагріваються, що, одночасно зі зниженням заданої температури з 150°С-170°C до +130°C завдяки спеціальній обробці їх поверхні, дозволяють досягти значного енергозбереження;

  • завдяки цій же обробці дозволяють заготовкам піци легко ковзати;

  • завдяки зниженій температурі зберігають високу якість тіста;

  • завдяки своїй особливій будівлі дозволяють отримати заготовки з традиційним бортиком.

Відстань між дисками знаходиться в діапазоні від 105 мм для маленьких (PF33) до 115 мм для великих моделей (PF45).

Тривалість пресування (від 0,1 до 1,5 с) і температура (+130°C) варіюють залежно від температури тесту, що закладається (рекомендована температура закладеного тіста в діапазоні від +6°C до +20°C).

Товщина тіста легко регулюється завдяки повороту ручки, розташованої під нижнім диском. Якщо захисні решітки було знято - то необхідно буде поставити їх на місце правильним чином для того, щоб машина працювала справно, інакше вона може не запуститися.

Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції  

Ми працюємо для Васпн-пт: 8:30-17:00
сб, нд: вихідний
+38 050 88 757 33

+38 068 348 87 97

© "КОДАКИ", 1992–2024.
Всі права захищені.

Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару.
Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку.
Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам.
Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних.
Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію.
Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.