Пом'якшувачі води
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)
Сучасний ринок настільки переповнений різними професійними системами фільтрації, що зараз абсолютно не складає труднощів підібрати відповідний по всіх параметрах фільтр для води. Однак спочатку необхідно розібратися, що саме вам необхідно.
Важливість та перевага пом’якшувача води
Якість води відіграє одну з головних ролей для забезпечення повноцінного циклу виробництва в закладах громадського харчування. Вода використовується для приготування їжі та напоїв, для заморожування льоду, для заправки кавових апаратів. Вода не тільки впливає на смак всього: від супів і соусів до гарячих і холодних напоїв, вона також впливає на працездатність і довговічність обладнання: від льодогенераторів і конвекційних печей до пароконвектоматів. Питна вода в місцевому водогоні повинна відповідати стандартам безпеки EPA, але навіть високоякісна, приємна на смак вода може містити мінерали, хімікати або домішки, які змінюють смак або ушкоджують обладнання. Для таких цілей підходить продукт тільки високої якості з певним ступенем очищення.
Деякі підприємства звикли використовувати бутильовану воду, характеристики якої по ідеї не повинні викликати питань. Однак, з економічної точки зору такий вибір є досить сумнівним і витратним. Більш розумною альтернативою для закладів громадського харчування є установка спеціальних фільтрів:
По-перше, можна отримувати з водопровідної води продукт, в якості якого абсолютно точно не доводиться сумніватися;
По-друге, включення професійної системи фільтрації в сегмент обладнання HoReCa дозволяє досягти значної автономії: більше не потрібно звертатися в сторонні організації та погоджувати терміни поставки води.