Деко та гастроємності
Розгорнути...Згорнути...
Для створення високоякісної харчової продукції в кулінарній індустрії важливо не тільки використання свіжих інгредієнтів, а й застосування професійного та багатофункціонального обладнання з гіпоалергенних і міцних матеріалів. На етапі зберігання, змішування та підготовки продуктів варто використовувати спеціальний інвентар з нержавіючої сталі. Найбільш зручними і практичними є гастроємності та листи з «нержавійки», яка не контактує з продуктами і може використовуватися довгі роки завдяки відсутності корозії.
Як вибрати багатофункціональний деко?
Щоб купити деко, що буде ідеально відповідати вимогам конкретного технологічного процесу, варто визначити умови використання. Багатофункціональний деко проводиться з високоякісної сталі з безпечним антипригарним покриттям.
Виріб може мати різні розміри з будь-якою висотою борту. Залежно від виробничої технології, вони можуть володіти різними конструктивними характеристиками:
Форма з 4 бортами;
Деко з 3 бортами;
Виріб з двобічними бортами.
Основні різновиди та характеристики гастрономічних ємностей
Сталеві гастроемкости – це металеві контейнери прямокутної форми різного розміру з товстими бічними зонами. Кожна ємність комплектується захисною кришкою, використання якої дозволяє створити герметичний простір.
Купити гастроемкости з нержавіючої сталі варто з урахуванням запланованих цілей і частоти використання. Саме тому виробники пропонують гастрономічні ємності, які можна застосовувати для наступних технологічних завдань:
Приготування холодних і гарячих страв;
Випікання продуктів харчування;
Демонстрація та зберігання товару на торгових майданчиках, в холодильниках або різноманітних вітринах;
Транспортування інгредієнтів і готових страв.