Вакуумні пакувальники
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)
Кожне кафе або ресторан потребують професійне обладнання. Якщо для свого бізнесу вже обрано плити, холодильники, кухонні комбайни та іншу першочергову техніку, то вам ще потрібно обов'язково потурбуватися про вакуумний пакувальний апарат.
Вакуумний спосіб зберігання продуктів
Будь-які продукти псуються при контакті з повітрям - саме тому вакуумний спосіб зберігання вважається одним з найкращих. Вакуумні пакувальники з нашого каталогу дозволять вам якнайдовше зберегти свіжість продуктів харчування та всі корисні речовини в їх складі. Жодна заморозка або сушка не йдуть ні в яке зрівняння з таким способом зберігання. Вакуумне пакування продуктів виключає можливість їх подальшого контакту з повітрям, що запобігає розвитку усіляких бактерій і виключає втрату ваги.
На сьогоднішній день пакувальне обладнання є досить популярним в закладах громадського харчування, продовольчих магазинах, супермаркетах та інших торговельних точках. Правильна та своєчасна вакуумна упаковка – це надійна запорука свіжості продуктів, збереження їх корисних властивостей і (звичайно ж) презентабельності товару при його надходженні до продажу.
Однокамерна чи безкамерна вакуум-пакувальні машини будуть дуже корисні на вашому виробництві, бо це одне з найкращих рішень при виборі пакувального обладнання.
Вакуумні камерні пакувальники дозволять вашим продуктам довше зберігати свіжість, аромат та привабливий апетитний вигляд. Вони протистоять появі цвілі, водночас зберігаючи продукти від засихання та забруднення. До речі, такі прилади ще економлять місце на складах і в холодильниках, а також практичні та компактні при транспортуванні.
Зберігати в вакуумних упаковках можна практично будь-які продукти - як готові, так і напівфабрикати. Це може бути м`ясо, риба, салати і навіть різноманітні солодощі та кондитерські вироби. Вакуумні пакувальники оптимізують і спрощують роботу вашого закладу, а також економлять час на приготування страв, бо ви будете в змозі робити заготовки найбільш популярних і затребуваних страв, які мають зберігатися тривалий час.
Як вибрати вакуумний пакувальник?
Отже, вакуумні пакувальники - це спеціальні пристрої, які дозволяють видалити практично весь кисень з контейнера для зберігання. При цьому всередині створюється безповітряний простір, в якому не можуть вижити шкідливі мікроорганізми. Плюс подібної упаковки полягає (перш за все) в можливості зберігати продукт значно довше за рахунок того, що буде відкачано кисень. Вакуум-пакувальна машина також може оснащуватися опцією наповнення інертним газом (газація).
Вибрати вакуумний пакувальник в відповідності зі своїм типом виробництва досить просто. У нас можна придбати найбільш затребувані серед українських підприємців однокамерні та безкамерні настільні пакувальники.
Безкамерні вакуум-пакувальники. Таке обладнання характеризується невеликими масштабами та (в основному) призначене для закладів, де пакування продуктів не є частим, але в той же час необхідним заходом. Це може бути навіть великий ресторан, який використовує тільки свіжі продукти в процесі приготування, але кухарям іноді все ж потрібно запакувати для заморозки або під бенкет свіжі фрукти.
Камерна вакуум машина Вакуумна пакувальна машина камерного типу використовується для пакування продуктів у великих виробничих масштабах, але є такі моделі, що підійдуть і для невеликого ресторану чи магазину. Вони можуть бути настільними та підлоговими. Ціна на пакувальне обладнання залежить від потужності, видів і характеристик певних моделей.
Будь-який настільний вакуумний камерний пакувальник - це невеликий прямокутний бокс. Вам достатньо помістити всередину продукти у пакувальному матеріалі. Управляє процесом маленький комп'ютер, що стежить за станом продуктів всередині, мікрокліматом і щільністю упаковки. В результаті такої автоматизації вдається уникнути людських помилок.
Кожен такий вакуумний пакувальник має схожу конструкцію та однаковий принцип дії. Відрізняються вони лише своїми характеристиками.
Якщо вам потрібно купити вакуумний пакувальник, обирати його слід за такими параметрами:
місткість внутрішньої камери;
різноманітність пакувального матеріалу;
продуктивність;
кількість робочих програм.