Тостери
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 11 із 11 (всього 1 сторінок)
Тостери професійні - ідеальне рішення для закладів громадського харчування. Завдяки своїй компактності та широкому функціоналу вони стануть незамінними помічниками на кухні. Ці апарати з легкістю справляються з розігрівом і підсмажуванням тостів, бутербродів, а також піци та кондитерської випічки. Можливість самостійної установки температури і часу роботи дозволяють підібрати оптимальний режим для будь-яких виробів.
Види та характеристики тостерів професійних
Існують моделі з вертикальним і горизонтальним завантаженням, які мають один або кілька відсіків. Для великих харчових виробництв випускаються агрегати, розраховані на одночасне приготування 5-6 хлібних скибочок, а також машини конвеєрного типу. В останніх передбачені настройки швидкості руху стрічки, що робить рівень нагріву продукції і ступінь її підсмажування вельми варіативними. Функція центрування, яка присутня у всіх сучасних приладів, виключає деформацію продукту, зберігаючи його прекрасний товарний вигляд.
На відміну від домашніх побутових тостерів професійні пристрої призначені для роботи на кухнях закладів громадського харчування, а (значить) вони повинні справлятися з більш високими навантаженнями.
До основних особливостей цього обладнання можна віднести наступне:
Висока продуктивність (сучасні тостери дозволяють приготувати понад тисячу тостів за одну годину);
Висока якість збірки та матеріалів (використовується нержавіюча сталь і високоміцні матеріали);
Зносостійкість і довговічність (промислові тостери без проблем зможуть відпрацювати повну зміну);
Багатофункціональність (багато моделей, крім підсмажування хліба, мають і інші корисні функції);
Висока рентабельність (окупити вартість тостера ви зможете практично за місяць);
Простота використання (для початку роботи з тостером не потрібна наявність спеціальних знань або навичок);
Налагоджена технологія приготування дозволяє найбільш точно спланувати роботу персоналу і обслуговування відвідувачів.