Підігрівачі настільні лампові
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 1 із 1 (всього 1 сторінок)
Обладнання даної категорії поставляється під замовлення. Обрати обладнання
Працюючи в закладах громадського харчування, працівники постійно стикаються з необхідністю підтримки температури деяких основних страв. Адже це одне з головних правил їх подачі в закладах громадського харчування. Теплі страви приємні на смак, легше засвоюються організмом і набагато корисніше.
Проблеми які вирішує підігрівач настільний ламповий
Робоче місце не завжди дозволяє розташовувати предмети, що займають багато місця. Але цю проблему не можна пропустити, а необхідно вирішувати і як можна швидше. Для цього існують підігрівачі настільні лампові. Ці компактні винаходи допоможуть у вирішенні даної проблеми. Вони подібні до настільних ламп, але мають функцію підтримання і збереження потрібної температури продуктів. Підтримка заданої температури в таких підігрівачах здійснюється за допомогою інфрачервоної лампи.
Характеристика підігрівача настільного лампового
Лампові нагрівачі в якості джерела тепла використовують кварцеві лампи або інфрачервоні випромінювачі, що підтримують температуру від 40 до 60°С. Підстави такого обладнання плоскі, а тому не викликають ніяких незручностей. Поверхня, де розташовуються страви, рівномірна та зручна. Також такі підігрівачі можна використовувати для нагрівання тарілок і чашок, що можуть знадобитися для сервіровки столів.
Лампові підігрівачі їжі дуже прості і зручні у використанні. Вони ідеально підходять для використання на фуршетах, в кафе, ресторанах, а також в супермаркетах. Результат від цих невеликих помічників просто колосальний. З їх допомогою страви залишаються гарячими тривалий час, і не втрачають смакові якості. Корисні для організму людини вітаміни теж зберігаються під час того, як блюдо знаходиться під впливом цього приладу.
Завдяки такому технічному нововведенню, робота кухарів буде полегшена в кілька разів. Адже заощаджений час може стати в нагоді для приготування інших страв, що прискорить весь процес готування. Адже швидкість на кухні закладів громадського харчування - одне з головних правил, яке оцінюється в репутації даного закладу і кількості відвідувачів.