Плити електричні

Розгорнути...Згорнути...
Жоден заклад громадського харчування не може працювати без теплового обладнання. Найбільш важливими в таких організаціях можна назвати електричні плити. Плита електрична промислова має явну відмінність від звичайних електроплит, які стоять у нас на кухні. Адже на них готують великі обсяги їжі, відповідно їх потужність в рази перевищує потужність звичайних домашніх плит.
Важливий фактор при виборі плити електричної
Плита електрична професійна призначена для безперервної роботи протягом тривалого часу. Важливе значення має фактор зовнішнього впливу робочого середовища на електроплиту - в виробничих приміщеннях підприємств громадського харчування вологість завжди вище, ніж в звичайних кухнях, тому промислова електроплита повинна виготовлятися з нержавіючої сталі. Також професійна електроплита повинна мати елементи управління, стійкі до механічних впливів та потрапляння на них рідини.
Як обрати плиту електричну
Вибір професійної електричної плити найкраще довірити кухареві, адже хто краще за нього може знати особливості приготування їжі, в залежності від яких і вибирається плита. Крім того, не кожне підприємство має можливість підключити газ, адже парки чи офісні центри (переважно) не залежать від центрального газопроводу. Тому плита електрична промислова є тим, що вирішить цю проблему.
Електроплита промислова має ряд переваг:
висока безпека, запобігання опіків;
можливість використання в будь-якому приміщенні, де проведено електрику;
великі конфорки, що дозволяють розмістити навіть найбільші каструлі;
легкість в чищенні;
екологічність;
надають комфортні умови для роботи, підвищуючи температуру приміщення за все на 4 градуси.
Призначення та характеристики плит електричних
Електричні плити промислові для великих підприємств призначені для того, щоб забезпечувати теплову обробку напівфабрикатів. Ці плити з кращого боку зарекомендували себе в таких установах як школи (плита електрична для шкільної їдальні), дитячі садки та інші столові соціального значення.
Плити електричні професійні мають велику кількість видів та форм: вони можуть мати духовку, а можуть і не мати, габарити їх залежать від споживаної потужності, кількості конфорок та площі нагрівання поверхні. Такі плити найчастіше виготовляють двох типів: комбіновані, де харчова нержавіюча сталь застосовується тільки для лицьової частини, і плити, що повністю виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
Крім того, плити електричні промислові відрізняються різноманітністю своїх функцій. З їх допомогою можна готувати перші, другі, треті страви, смажити овочі та м`ясо, випікати.
У цій категорії немає товарів.