Печі конвекційні
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 9 із 9 (всього 1 сторінок)
Всі кухарі знають про те, що конвекційна піч професійна на кухні – це незамінне обладнання, що орієнтоване на приготування кондитерських, хлібобулочних виробів та інших страв. Такий пристрій за своєю суттю замінює фритюрницю, плиту, духовку та харчоварильний котел. Така піч може мати функцію зволоження парою. Якщо ви надумаєте купити конвекційну піч, то можете розраховувати на оперативне приготування страв без втрати корисних якостей інгредієнтів. Також цьому сприяє спеціалізована система нагрівання повітря, а випічка в конвекційній печі виходить просто чудовою.
Піч конвекційна та пароконвектомат. Схожість та відмінність.
Якщо ви плануєте купити пароконвекційну піч, то основна її відмінність від пароконвектомата полягає у відсутності автоматично контрольованої системи генерації пари, а також перемикача режимів (найосновніші з них – це пар, конвекція та пароконвекція). А ось у пароконвектоматі такі функції присутні. Одночасне використання в одній робочій камері пара та конвекції (циркулюючого гарячого повітря) дозволяє готувати продукти самим різним способом: обсмажувати, розігрівати, тушкувати, випікати та готувати на пару. Така піч може одночасно готувати і м'ясні, і рибні страви, і навіть печиво. Головне при цьому - щоб температурні режими цих страв були близькі один до одного.
Конвекційна піч призначена в основному для хлібобулочних і кондитерських виробів (кондитерські конвекційні печі). Загальна перевага такого агрегату - він займає мало місця та з успіхом замінює професійні плити. Багато таких печей оснащуються примусовою вентиляцією камери для надання продуктам рум`яної скоринки.
Які особливості має конвекційна піч:
рівномірний розподіл гарячого повітря по камері;
економічність та доступне обслуговування;
рівномірна випічка та запікання страв;
можливість готувати страви без жиру з збереженням поживних речовин;
печі підтримують режим температури всередині камери, завдяки чому забезпечується швидкість приготування продуктів, а також економію енергетичних витрат;
можливість температурної регуляції в широкому діапазоні;
обладнання ергономічне та містке завдяки своєму інноваційному дизайну;
такий аерогриль промисловий виготовлюється з використанням високоякісних сплавів, емальованого металу та нержавіючої сталі;
камери можуть мати кілька рівнів одночасно;
у наявності є функція зволоження парою;
дуже простий і легкий принцип роботи;
безпроблемне очищення.
Параметри, що варті уваги при виборі:
розмір;
варіанти виконання;
парозволоження.