Категорія «Барне та кавове обладнання» на сайті KODAKI є місцем, де ви знайдете все необхідне для створення комфортної та професійної атмосфери в кафе, ресторані або будь-якому закладі громадського харчування. Цей розділ спеціалізується на наданні якісного та сучасного обладнання, яке є важливим елементом успішного бізнесу. Сучасні моделі обладнання відрізняються ергономічним дизайном, практичністю, функціональністю, високою продуктивністю, безпекою та зручністю в експлуатації. Барне та кавове о
Кухня ресторану - це робоче місце кухарів, де вони створюють та втілюють свої задуми у кулінарні шедеври. Сучасне обладнання на кухні ресторану є невід'ємним доповненням до професіоналізму шеф-кухарів. Від того, наскільки грамотно буде продумано та реалізовано оснащення кухні професійним обладнанням, залежить результат роботи кухарів, а також успіх самого ресторану.Нейтральне (або допоміжне) обладнання є важливою складовою як ефективної, так і зручної роботи кухарів. Набір нейтрального обладнанн
Щоб забезпечити постійний приплив відвідувачів, меню вашого ресторану (або
кафе) просто зобов`язане відрізнятися великою різноманітністю пропонованих
страв. При існуючій конкуренції на ринку «HoReCa» ви не зможете стати успішним
українським ресторатором, не маючи спеціальне електромеханічне обладнання хоча
б у самому мінімальному його наборі.
Існує безліч виробників, які виготовляють найрізноманітніше професійне
обладнання для кухні, щоб полегшити та прискорити роботу кухарів самих
Хорека кейтеринг - це виїзне харчове обслуговування, яке включає не тільки
приготування їжі та її доставку, а також й сервіровку, оформлення столу,
підтримування страв в необхідному температурному режимі та багато іншого, для
чого використовується спеціальне обладнання. Послугами кейтерингових компаній
користуються на різноманітних банкетах, презентаціях, корпоративах, весіллях,
пікніках та дитячих святах тощо.
Особливості вибору обладнання та посуду для кейтерингу
Кейтеринг вже давно
При організації гарячого цеху в першу чергу чомусь всі думають про плити, а також різноманітні електричниі кухонні прилади. Тим часом, зробити правильний вибір кухонного нейтрального обладнання не менш важливо, ніж купити холодильну шафу чи пічку. Погодьтеся, що обробний стіл на харчовому підприємстві використовується частіше, ніж будь-який з приладів.Підійшовши до купівлі спеціалізованих робочих меблів з розумом, ви забезпечите для себе налагоджене функціонування персоналу на кухні дитячого сад
Все частіше в меню українських ресторанів зустрічаються страви, виготовлені на грилі, барбекю або мангалі. Запікати м'ясо і овочі на живому вогні - найдавніша традиція і найбільш відомий спосіб приготування їжі, який і став початком сучасного кулінарного мистецтва.
Професійне обладнання барбекю - невід'ємна частина кухні будь-якого солідного закладу громадського харчування. Без нього не можуть обійтися ні в одному популярному ресторані, кафе або барі. Будь-яке блюдо, що готується на живому
Щоб продукти зберігали свої смакові якості та не псувалися протягом тривалого часу, їх потрібно правильно зберігати. Оптимальні умови для зберігання швидкопсувної продукції забезпечує вакуумна пакувальна машина.Вакуум-пакувальні машини є обладнанням напівавтоматичного типу для запечатування продукції в пакети з одночасним відкачуванням з них повітря, а також із можливістю заповнення інертними газами (упаковка в газовому модифікованому середовищі). Вони успішно працюють як зі спеціальними гофрова
Репутація закладу громадського харчування залежить від безлічі дрібних факторів. Кухарі вашого кафе можуть на відмінно справлятися безпосередньо з кулінарними обов`язками, а ось сервіровка або подача страв часом викликає обурення у клієнтів. Люди нерідко нехтують їсти з тарілок з нальотом «часу», або користуватися приладами з плямами. Професійне посудомийне обладнання позбавить вас від таких проблем.Забудьте про кропітке натирання тарілок і столових приборів після миття. Продуктивні професійні п
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в
стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх
приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням,
жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване
теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського
харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і
домашніх кухнях щодня втілюють в жи
Ви зайшли на наш сайт «КОДАКИ» або щоб
знайти конкретне холодильне обладнання для свого ресторану, або ж вам потрібна
більш детальна інформація про нього. У першому та у другому випадку - ми готові
завжди вам допомогти, бо ви звернулися за необхідною адресою!
Якщо ви власник ресторану, бару чи
кафе, то ваш заклад не може працювати без холодильного обладнання. Основні його
функції - охолодження, заморожування (звичайне чи шокове), а також зберігання різн
Піч мікрохвильова
- Обсяг: 25 л
- Таймер 95 хв
- СВЧ + гриль
- Цифрове керування
- Є підсвічування
Матеріал:
- корпус нержавіюча сталь
Розмір з упаковкою: 580х460х370 мм
Вага брутто: 17,5 кг..
(0)
14 939.60 грн
Показано з 1 по 1 із 1 (всього 1 сторінок)
Шанувальники здорового способу життя ратують за цінні властивості та джерело вітамінів в салатах з свіжих овочів, але більшість людей все ж віддають перевагу поєднанню з гарячим харчуванням. Компактні та потужні, професійні НВЧ печі для ресторанів та кафе з інтернет-магазину «КОДАКИ» в лічені секунди підігріють ваше м'ясо, гарніри, супи, пиріжки, хот-доги, піцу, гарячі бутерброди та інші будь-які приготовані страви. Це надійне, зручне і доступне рішення для підприємств громадського харчування всіх рівнів.
Мікрохвильова піч професійна - мудрий компроміс в умовах обмеженого простору
Мікрохвильові печі стали розумним компромісом для кафе та точок громадського харчування, де дефіцит виробничої площі ледь дозволяє розмістити навіть холодильник та кавоварку, а не те що духову шафу чи гарячий цех. Цей компактний прилад здатний повністю задовольнити потреби клієнтів в гарячому харчуванні та забезпечити вам належний рівень продажів.
Сучасна мікрохвильова піч промислова для ресторанів з лінійки просунутих моделей об'єднує такі інноваційні технології, як функцію конвекції, багаторівневе регулювання потужності, кілька режимів розморожування, закладені програми до 360 рецептів, систему очищення відпрацьованого повітря (каталітичний нейтралізатор) та багато іншого. Великий функціонал перетворює ці маленькі прилади в універсальне обладнання, яке стане паличкою-виручалочкою в вашому ресторані, закусочної або кафе.
Особливості, які має тільки промислова микрохвильовка
Принцип роботи будь-якої промислової мікрохвильової печі полягає в приготуванні або розігріві їжі за допомогою ультра-високочастотних коливань. Самі печі, при цьому, можуть відрізнятися за розміром. Для великих закладів виробники виготовляють апарати, що мають дуже великі камери. Мікрохвильова піч для ресторану може розігрівати за годину кілька десятків кілограм продуктів або страв.
Сучасні професійні мікрохвильові печі, так само як і побутові, оснащуються таймерами, які можуть мати різну шкалу. Функція таймерів проста - з їх допомогою можна встановити режим роботи апарату на необхідної часовий термін, після закінчення якого піч вимикається. Проте тільки мікрохвильовки, що призначені для закладів громадського харчування, мають в своєму пристрої ряд багатопозиційних функцій управління і регулювання режимів. Той чи інший режим підбирається в залежності від виду страви або продукту, які потрібно розігрівати. Також професійна мікрохвильова піч для кафе має кілька десятків режимів готування, які встановлюються згідно з визначеними вами рецептами.
Особливу увагу варто приділити тому, що всі сучасні професійні мікрохвильові печі виготовляються тільки з самих екологічно та біологічно чистих, а також безпечних для здоров`я людини матеріалів. Більшість даних апаратів мають обов'язкову функцію гриля і обсмажування, завдяки чому вже варто мікрохвильова піч купити для вашого закладу.
Той чи інший обсяг камери вибирається в залежності від того, які саме потреби має ваш заклад харчування. Середній показник професійної мікрохвильової печі становить близько тридцяти-сорока літрів.
Зовнішній корпус зазвичай виконують з ударопрочної нержавіючої сталі. Варто також відзначити високий рівень безпеки, завдяки чому людина-користувач буде максимально захищена від контакту з випромінюванням. При випадковому відкритті дверцят, процес підігріву зупиняється. Відновити його можна, тільки щільно закривши двері. На більшості професійних печей є регулятори потужності.
Якщо Ви хочете купити промислову мікрохвильовку, то вас приємно вразить наша на мікрохвильова піч ціна. Обирайте відповідно до ваших вимог модель і замовляйте її в нашому магазині «КОДАКИ»!
Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції
Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару. Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку. Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам. Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію. Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.