Макароноварки

Розгорнути...Згорнути...
Українська кухня немислима без борщу та пампушок, як італійська - без пасти. Лінгвіні, феттучині, тальятелле, спагетті, фузіллі, анелліні, конкільє - всі вони незрівнянні з ніжними сирними соусами, томатами, свіжими морепродуктами чи ароматними пряними травами. Але вони будуть незрівнянними при умові тільки тоді, якщо їх правильно зварити. На питання «як варити спагеті на професійному рівні» є тільки одна вірна відповідь – лише у макароноварках!
Кому підійде та як обрати макароноварку професійну?
Обладнання для варіння широко використовується в закладах громадського харчування, а особливо гостро її необхідність відчувається в італійських ресторанах. Також вона стає незамінним помічником на виробництві, що спеціалізується на виготовленні макаронних виробів в промислових масштабах. Вибирати конкретну модель рекомендується з орієнтацією на обсяги вашого виробництва, а також розміри та технічні можливості приміщень.
Існує декілька основних характеристик, за якими розрізняються моделі макароноварок:
електричне або газове джерело живлення;
підлогове або настільне виконання;
кількість ванн і їх обсяги;
різноманітність кошиків для приготування різних видів макаронів;
ціна на обладнання для варки макаронів.
Є також інші критерії, і на них теж треба звернути увагу при виборі моделі: фільтр води для зняття піни, функція підтримки потрібного рівня води, функція перемішування продуктів і таймер.
Переваги придбання професійної макароноварки
Це просте, універсальне та ресурсосберігаюче теплове обладнання працює за принципом фритюрниць. Макароноварки електричні напрочуд швидко відварять не тільки локшину, а й багато різноманітних гарнірів: рис, овочі, галушки, тефтелі, ньокки, пельмені чи вареники. Більш того, в ній можна готувати різні типи борошняних виробів одночасно. Макароноварки для ресторану різняться за обсягом ванни, кількістю порційних кошиків та своїм функціоналом. Закладені програми для кожного окремого кошика спрощують процес приготування пасти. Автоматизація гарантує стабільно високу якість страв та економію дорогоцінного часу кухарського персоналу вашого ресторану.
Як купити досконалий паста-бойлер?
Якщо ви вирішили купити макароноварку і шукаєте оптимально функціональну модель, то рекомендуємо придивітьсь саме до паста-бойлерів від італійських брендів. Адже виключно Їм належить абсолютне лідерство у виробництві технологічно «просунутих» апаратів. Італійські агрегати представлені кількома лінійками від недорогих настільних макароноварок компактних розмірів, до підлогових версій ємністю до 80 літрів.
Італійські професійні макароноварки поєднують у собі масу вигід. Вони найпродуктивніші, практичні, найзручніші в експлуатації та надійні. Ціна приладу часто обумовлена його технологічним рівнем. Макароноварки настільна з такою просунутою технологією, як вбудована система поглинання водяної пари, буде особливо незамінна в приміщеннях, де не налагоджено систему вентиляції. Вона максимально знизить витрати води й електроенергії. Більш того, вирішивши купити макароноварку, ви заощадите на придбанні витяжного накриття.
Хочете відкрити для себе секрети традиційних рецептів? Як безперечні знавці в області приготування пасти, італійці втілили в обладнанні «Arris», «FIMAR» та «FROSTY» все саме найкраще. Так що тепер будь-які спагеті з вашого ресторану будуть досконало повторювати смак страв з середземноморського узбережжя.
Професійні макароноварки («паста бойлер» або «пастоварки») з інтернет магазину «КОДАКИ» гарантують чудовий результат як безпосередньо для італійської пасти, так і для будь-якого типу макаронних виробів. Компактні та універсальні - вони стануть гідною заміною застарілих каструль на будь-якому підприємстві громадського харчування, а також ідеальним оснащенням для піцерії або італійського ресторану. З їх допомогою можна налаштувати автоматичний процес варіння макаронів, де участь кухарів буде зведено до мінімуму.
У цій категорії немає товарів.