Макароноварки
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)
Українська кухня немислима без борщу та пампушок, як італійська - без пасти. Лінгвіні, феттучині, тальятелле, спагетті, фузіллі, анелліні, конкільє - всі вони незрівнянні з ніжними сирними соусами, томатами, свіжими морепродуктами чи ароматними пряними травами. Але вони будуть незрівнянними при умові тільки тоді, якщо їх правильно зварити. На питання «як варити спагеті на професійному рівні» є тільки одна вірна відповідь – лише у макароноварках!
Кому підійде та як обрати макароноварку професійну?
Обладнання для варіння широко використовується в закладах громадського харчування, а особливо гостро її необхідність відчувається в італійських ресторанах. Також вона стає незамінним помічником на виробництві, що спеціалізується на виготовленні макаронних виробів в промислових масштабах. Вибирати конкретну модель рекомендується з орієнтацією на обсяги вашого виробництва, а також розміри та технічні можливості приміщень.
Існує декілька основних характеристик, за якими розрізняються моделі макароноварок:
електричне або газове джерело живлення;
підлогове або настільне виконання;
кількість ванн і їх обсяги;
різноманітність кошиків для приготування різних видів макаронів;
ціна на обладнання для варки макаронів.