Котли харчоварильні
Розгорнути...Згорнути...
Обладнання даної категорії поставляється під замовлення. Обрати обладнання
Приготувати великий обсяг їжі на звичайній плиті дуже складно, бо такого не дозволяє розмір каструль та сковорідок. Оптимізувати виробничий процес допомагає професійне харчоварильне обладнання. Його можна включити до технологічної лінії або ж використовувати як самостійну одиницю техніки.
Котли харчоварильні – це професійне обладнання, яке призначене для варіння супів, гарячих напоїв та ін. На кухнях невеликих закладів сектора «HoReCa» встановлюють техніку об'ємом до 100 літрів. Для їдалень, освітніх і медичних установ, підприємств з високою «прохідністю» потрібні котли харчоварильні електричні, що вміщують понад 150 літрів. Вони працюють при напрузі 380В, а деякі моделі можливо підключати до стандартної мережі, що підтримує 220В.
Як вибрати професійне оснащення
Хочете купити харчоварильний котел? Зверніть увагу на буквену індексацію моделей. Вона показує джерело енергії, на якому працює апарат. Якщо в маркуванні присутня літера «Е», то перед вами електрокотел - найбільш економічний та зручний в роботі ніж котли харчоварильні газові. А самі цифри позначають об'єм чаші.
Виробничі котли розрізняють:
За способом установки (стаціонарні або перекидні).
За функціональністю (з міксером чи без міксера).
По управлінню (з ручним або автоматичним приводом).
За особливостями підігріву (з прямим чи непрямим підігрівом).
Вміст котла стаціонарного зливають через спеціальні крани або вручну. Перекидний котел нахиляють за допомогою редуктора. Для цього використовують ручний або електричний привід.
Перед тим як купити варильний котел, ознайомтеся з його технічними характеристиками. Наприклад, стаціонарні моделі можна використовувати для приготування джемів та повидла. Відповідно, якщо ви є власником кондитерського цеху, зверніть увагу на перекидну техніку.
У цій категорії немає товарів.