Грилі Salamander
Розгорнути...Згорнути...
Обладнання даної категорії поставляється під замовлення. Обрати обладнання
Грилі Salamander (або «Саламандра») використовуються на кухнях закладів громадського харчування для до готування страв і додання їм рум`яного виду.
Головна перевага грилів саламандра - це можливість надати рибі, м`ясу, шаурмі, сосискам та багатьом іншим продуктам апетитну золотисту скориночку. Крім того, грилі саламандра дозволяють підтримувати страви в розігрітому стані до моменту подачі їх клієнтам. Грилі саламандра відносяться до типу грилів безконтактної обробки. Це означає, що для розігріву або піджарки страви його не потрібно притискати важкою кришкою з поверхнею для смаження.
Характеристика гриля Salamander
Грилі саламандра рівномірно розігрівають будь-які страви та доводять їх до температури, яка є оптимальною для вживання. Нагрівальні елементи знаходяться у верхній частині корпусу гриля. Розташування цієї частини корпусу щодо решітки з продуктами регулюється по висоті. За допомогою ручки терморегулятора можна встановлювати необхідну температуру в діапазоні від 0 до +300°С. У професійних грилях саламандра ТЕНи досягають максимальної температури приблизно за 5 хвилин. У комплектацію грилів саламандра зазвичай входять решітка для викладки продуктів і піддон для збору жиру. Корпус таких грилів виготовляється з нержавіючої сталі, що гарантує довговічність конструкції.
Їжа, приготована на грилі, завжди виглядає дуже апетитно та має відмінний смак, тому вона користується великим попитом. Для приготування таких страв у великому обсязі ідеально підходить гриль Salamander. У ньому можна смажити м`ясо, птицю, рибу, овочі, а також борошняні та кондитерські вироби. Крім того, ця техніка ідеально підходить для розігріву або підсмажування готових страв. Це дійсно незамінна річ для закладів громадського харчування.
За типом нагрівальних елементів розрізняються 3 види грилів Salamander:
інфрачервоний (нагрів йде за допомогою інфрачервоного випромінювання);
електричний (нагрівається ТЕНами);
газовий (працює на газових пальниках).
Нагрівальні елементи можуть розташовуватися знизу або зверху решітки, на яку кладуться продукти для смаження.
Їжа, приготована на такому грилі, зберігає смакові та якісні властивості, тому користується великою популярністю у відвідувачів ресторанів і кафе, а також у клієнтів вуличного фаст-фуду.
У цій категорії немає товарів.