Грилі контактні

Гриль для стейків KD 33E
Гриль для стейків - Температурный режим: от +50° до +300°С - Верхняя и нижняя панели: гладкии с раздельной регулировкой температуры Верхняя рабочая поверхность: - корпус: тефлоновое покрытие, исключает пригорание и прилипание продук..
37 342.80 грн
Гриль для стейків напівавтоматичний KDA 33ED
Гриль для стейків напівавтоматичний - Температурный режим: от +50° до +300°С - Верхняя и нижняя панели: гладкии с раздельной регулировкой температуры - Система автоматического выравнивания верхней панели - Регулировка высоты верхней панели:..
80 013.55 грн
Гриль контактний EGS-18
Гриль контактний - Верхня робоча поверхня: 215х215мм - Нижня робоча поверхня: 235х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/ребро - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жироз..
5 658.00 грн
Гриль контактний EGS-18DF
Гриль контактний - Верхня робоча поверхня: 215х215мм - Нижня робоча поверхня: 235х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жиро..
5 846.60 грн
Гриль контактний EGS-18FF
Гриль контактний - Верхня робоча поверхня: 215х215мм - Нижня робоча поверхня: 235х235 мм - Верхня та нижня плити: гладка/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жир..
5 846.60 грн
Гриль контактний EGS-22
Гриль контактний - Верхня робоча поверхня: 335х215мм - Нижня робоча поверхня: 355х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/ребро - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жироз..
6 648.15 грн
Гриль контактний EGS-22DF
Гриль контактний - Верхня робоча поверхня: 335х215мм - Нижня робоча поверхня: 355х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жиро..
6 648.15 грн
Гриль контактний EGS-22FF
Гриль контактний - Верхня робоча поверхня: 335х215мм - Нижня робоча поверхня: 355х235 мм - Верхня та нижня плити: гладка/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жир..
6 648.15 грн
Гриль контактний EGS-36
Гриль контактний - 2 верхні робочі поверхні: 215х215мм - Нижня робоча поверхня: 495х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/ребро - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жир..
11 457.45 грн
Гриль контактний EGS-36DF
Гриль контактний - 2 верхні робочі поверхні: 215х215мм - Нижня робоча поверхня: 495х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жи..
11 834.65 грн
Гриль контактний EGS-36FF
Гриль контактний - 2 верхні робочі поверхні: 215х215мм - Нижня робоча поверхня 495х235 мм - Верхня та нижня плити: гладка/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жи..
11 834.65 грн
Гриль контактний EGS-44
Гриль контактний - 2 верхні робочі поверхні: 335х215мм - 2 нижні робочі поверхні: 355х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/ребро - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Постачається без вилки - Верхня плита фіксується в будь-як..
14 239.30 грн
Гриль контактний EGS-44DF
Гриль контактний - 2 верхні робочі поверхні: 335х215мм - 2 нижні робочі поверхні: 355х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Постачається без вилки - Верхня плита фіксується в будь-я..
14 569.35 грн
Гриль контактний EGS-44FF
Гриль контактний - 2 верхні робочі поверхні: 335х215мм - 2 нижні робочі поверхні: 355х235 мм - Верхня та нижня плити: гладка/гладка - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Постачається без вилки - Верхня плита фіксується в будь-..
14 569.35 грн
Гриль контактний SP-1A1
Гриль контактний - Верхня робоча поверхня: 215х215мм - Нижня робоча поверхня: 235х235 мм - Верхня та нижня плити: ребро/ребро - Температурний режим: від +50°С до +300°С - Верхня плита фіксується в будь-якому становищі - Знімний жирозб..
5 658.00 грн
Гриль контактний - це просте в роботі обладнання для закладів швидкого харчування та торгівлі на вулиці. Використовується такий гриль для готування широкого асортименту різних страв. Принцип його роботи полягає в прямому контакті нагрівальних приладів з їжею.
Переваги гриля контактного
Таке обладнання універсальне, може приготувати різне м'ясо, рибу і інші напівфабрикати, які призначені для готування таким способом. Основною перевагою контактного гриля є швидкість приготування їжі. Завдяки теплопередачі з двох або декількох сторін, значно зменшується час для приготування, мінімізуються втрати тепла і економиться електроенергія.
Ідеальна прожарка різних продуктів харчування по товщині забезпечується рівномірним і одночасним нагріванням контактних жарочних пластин. При використанні контактного гриля зменшується ризик підгоряння продуктів завдяки регулятору температури, яким можна вказати точну температуру (в межах від 0 до 400 ° C) а також швидкість нагріву елементів.
Технічні характеристики та додаткові складові гриля контактного
Корпус обладнання найчастіше виготовляється з нержавіючої сталі, а жарочні поверхні, куди монтуються нагрівальні елементи, виконуються з чавуну, нержавіючої сталі або склокераміки і можуть мати антипригарне покриття. У комплекті до грилю найчастіше додається піддон для відходів продуктів приготування, а також щіточка або скребок більш зручного очищення апарату.
Як обрати гриль контактний
Перш ніж купити гриль контактний, потрібно розуміти їх основні відмінності. Головною відмінністю всього притискного обладнання є нагріваюча поверхня, яка може бути виконана в 3 різних інтерпретаціях:
Гладка поверхня - ідеальний варіант для приготування різних страв з риби, інших морепродуктів, птиці. Як правило, позначається індексом L.
Поверхня рифлена - додає структуру продукту, підійде для приготування стейків. Як правило, позначається індексом R.
Поверхня комбінована - припускає наявність обох поверхонь (рифлену і гладку) в співвідношенні 50/50. Це дає можливість урізноманітнити меню найрізноманітнішими видами страв. Позначається індексом М.