Теплове обладнання
Уточнити Пошук
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням, жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і домашніх кухнях щодня втілюють в життя самі найрізноманітніші кулінарні фантазії, щоб гості пішли наситившись і в піднесеному настрої.
До вибору теплового обладнання кожен ресторатор підходить дуже відповідально, адже це його основне кухонне «озброєння», яке обов'язково має бути продуктивним, багатофункціональним і відповідати навіть самим високим вимогам. Завдяки сучасним технологіям приготування їжі перетворилося на справжнє мистецтво, дозволяючи втілювати навіть найсміливіші ідеї за допомогою самих різноманітних пароварок і мультіварок, рісоварок і макароноварок, фритюрниць, суповарок, грилів і вапо-гриліі, а також використовуючи інші види теплового обладнання.
Кожен кухар знає, що максимально урізноманітнити меню, а також якісно і швидко задовольнити кулінарні запити будь-якого з клієнтів можливо тільки тоді, коли кухня буде обладнана найсучаснішою технікою. При цьому абсолютно будь-яка кухня «починається» з установки теплообладнання: електричного, вогневого, парового або газового.
В інтернет-магазині «Кодаки» кожен кухар знайде для себе все найнеобхідніше та найбільш відповідне теплове обладнання підприємств харчування:
Все пропоноване в цьому розділі обладнання надійне та якісне, адже ми пропонуємо вам тільки найпрестижніші і перевірені часом ТМ: FROSTY, LOTUS, RATIONAL, FIMAR, PRIMAX, PIRA і PRISMAFOOD.
Здійснити будь-яку покупку дуже просто - реєструєтеся на сайті, заходите в необхідну вам категорію розділу «Теплове обладнання», вибираєте відповідний за характеристиками кухонний прилад і тиснете кнопку «кошик».
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням, жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і домашніх кухнях щодня втілюють в життя самі найрізноманітніші кулінарні фантазії, щоб гості пішли наситившись і в піднесеному настрої.
- апарати для хот-догів;
- апарати варильні «Sous Vide»;
- млинниці;
- вафельниці;
- вітрини теплові;
- грилі контактні;
- грилі «Salamander»;
- грилі для курей;
- грилі роликові;
- котли харчоварильні;
- макароноварки;
- марміти;
- мікрохвильові печі;
- рисоварки;
- печі пекарські;
- печі подові;
- плити індукційні;
- плити газові;
- плити електричні;
- підігрівачі настільні лампові;
- пароконвектомати;
- печі конвекційні;
- печі для піци;
- поверхні жарочні;
- сковороди перекидні мультифункціональні;
- столи теплові;
- тостери;
- шафи розстоєчні;
- фритюрниці.
Все пропоноване в цьому розділі обладнання надійне та якісне, адже ми пропонуємо вам тільки найпрестижніші і перевірені часом ТМ: FROSTY, LOTUS, RATIONAL, FIMAR, PRIMAX, PIRA і PRISMAFOOD.
Здійснити будь-яку покупку дуже просто - реєструєтеся на сайті, заходите в необхідну вам категорію розділу «Теплове обладнання», вибираєте відповідний за характеристиками кухонний прилад і тиснете кнопку «кошик».