Вапо-грилі
Розгорнути...Згорнути...
Обладнання даної категорії поставляється під замовлення. Обрати обладнання
Вапо-гриль - професійне теплове обладнання для підприємств харчування. Воно являє собою електричний гриль, що дозволяє готувати страви з ефектом смаження на вугільному грилі, але не пересушуючи їх. З його допомогою не складе труднощів посмажити соковите м'ясо, запекти ароматну рибу чи приготувати овочі-гриль. Також на вапо-грилі цілком можливо випікання піци та деяких видів пирогів. Придбання такого пристрою стане відмінним рішенням для точок швидкого харчування, фаст-фуд закладів, кафе або ресторанів.
Принцип дії вапо-гриля
Новий підхід до обробки інгредієнтів на грилі полягає в використанні технології парової лазні. Під поверхнею для смаження розташований резервуар з фільтрованою водою. В процесі роботи нагрівальних елементів вода перетворюється в пар і обробляє продукт.
Наявність зволожувача та спеціально підібрана температура нагрівальних елементів робить дане устаткування унікальним, так як приготування їжі здійснюється безпосередньо на ТЕНах, а пар сприяє збереженню ваги продукту, робить його соковитим і ніжним та не дає йому пригоріти.
Піддон вапо-гриля виконує не тільки функцію зволожувача - з його допомогою обладнання також захищається від стікання природного жиру з продукту в процесі приготування. Завдяки цьому зменшується задимленість приміщення та поліпшуються умови праці персоналу (бо немає необхідності в додатковій вентиляції).
Особливості професійного вапо-гриля
Приготування за допомогою гарячого повітря дає ряд переваг:
Поєднання високої температури та водяної бані дозволяє домогтися апетитною скоринки на стравах;
Втрати по вазі скорочуються до мінімуму, знижується витрата сировини та збільшується дохід з кожного блюда;
Вапо-гриль функціонує в температурному режимі від 45 до 400 градусів, що дає можливість готувати страви від найпростіших до вишуканих;
Устаткування можна встановлювати, як на столі, так і на підставці;
Всі деталі гриля виготовлені з якісної нержавіючої сталі, легко знімаються й очищаються;
Пар оберігає інгредієнти від пригорання, а страви зберігають соковитість і ніжність;
Вапо-гриль можна використовувати на літніх верандах, у відкритих і закритих кухнях, в фуд-траках і ларьках.
Як вибрати та купити вапо-гриль
Професійний гриль вибирається виходячи з навантаження на кухню закладу. Моделі з технологією «вапо» не виняток.
Устаткування з каталогу «КОДАКИ» різниться за двома параметрами:
Спосіб розташування. Вибирайте підлогові або настільні моделі. Для останніх потрібна підставка або вільна технологічна поверхня;
Розмір жарильної поверхні. Від показника залежить кількість порцій, які можна обробляти одночасно.
Ще одна перевага вапо-грилів - простота установки. Помістіть обладнання на відповідне місце, підключіть до мережі 220V або 380V та залийте фільтровану воду.
Техніка готова до роботи.
У цій категорії немає товарів.