Замовити дзвінок
49051, УКРАЇНА, м. Дніпро, вул. Каштанова, 15А

Пн-Пт: 8:30-17:00 | Сб, Нд: вихідний

Обладнання Барбекю

Обладнання Барбекю
Розгорнути...Згорнути...

Уточнити Пошук


Все частіше в меню українських ресторанів зустрічаються страви, виготовлені на грилі, барбекю або мангалі. Запікати м'ясо і овочі на живому вогні - найдавніша традиція і найбільш відомий спосіб приготування їжі, який і став початком сучасного кулінарного мистецтва.


Професійне обладнання барбекю - невід'ємна частина кухні будь-якого солідного закладу громадського харчування. Без нього не можуть обійтися ні в одному популярному ресторані, кафе або барі. Будь-яке блюдо, що готується на живому вогні, володіє не тільки відмінними смаковими якостями, але і рекомендується лікарями як здорова дієта. Під впливом теплового випромінювання така їжа зберігає всі свої корисні властивості і смакові якості, а її соковита і апетитна скоринка просто дивна!


Регулярно закуповують обладнання для барбекю не тільки ресторани і фаст-фуди, а й кейтерингові компанії, серед яких величезною популярністю користуються грилі.


Гриль - постійний учасник банкетів і фуршетів

Всі сучасні моделі представлених в цьому розділі грилів складають гідну конкуренцію традиційним видам теплового обладнання. Вони можуть бути як електричні (працюють від розетки) так і газові (працюють на природному газі). Однак основне їхнє призначення - швидке і ефектне приготування соковитих страв прямо на очах ваших гостей і відвідувачів.


Найголовніша перевага, яке має будь-який електричний гриль для ресторану - це контактна або безконтактна теплова обробка продуктів без вогню, кіптяви і диму, що дозволяє готувати ідеальне м'ясо, рибу, ковбаски, а також інші напівфабрикати або овочі прямо в приміщенні. При цьому будь-яку страву буде відрізнятися хрусткою, піджареної скоринкою і дуже привабливим, апетитним виглядом. Без такого гриля не обійтися ні великому ресторану, ні дрібному фаст-фуду, адже на ньому можна приготувати всього за 10 хвилин не одне, а одночасно кілька страв.


Ресторанний лавовий гриль електричний з технологічної точки зору має свої вигідні відмінності від інших традиційних способів приготування. Жарка в ньому виробляється на рифленою чавунній решітці за допомогою ТЕНів, а рівномірність розподілу тепла та підтримка стабільної температури забезпечуються завдяки натуральній вулканічній лаві. Негайне поглинання жиру за допомогою розпеченого каміння - ще одне з вигідних відмінностей, адже у вас відпадає необхідність у витяжці. Тепер можна буде готувати як на самій кухні, так і в самому залі, якщо такий лавовий гриль купити. А це, повірте, приведе в захват ваших клієнтів.


Що готуються вами овочі, риба або шашлик будуть, звичайно ж, в рази смачніше, якщо використовувати живий вогонь, а не стандартну плиту. Але далеко не у кожного ресторану або фаст-фуду є можливість розмістити мангал. Виручить вас в цій ситуації таке унікальне ресторанне обладнання, як вапо гриль купити. Він повністю заміщає мангал і готує всі страви так само добре, але при цьому їх не пересушує. Будь-яке ваше блюдо буде виключно м'яким і соковитим, а його вага після готування залишиться колишнім, оскільки всі задіяні продукти будуть оброблятися парою.


Якщо ви ще не впевнені, що вам варто купити вапо гриль Україна, то відкиньте всі сумніви! Важливою особливістю вапо-гриля є не тільки дуже делікатне приготування будь-яких страв і компактні розміри, але і його низька вартість. Він дозволить значно розширити можливості вашої кухні і якісно збільшити асортимент пропонованого меню, забезпечуючи ваш заклад припливом нових клієнтів.
Страви з «димком» - ексклюзивне меню вашого ресторану


Копчення риби і м'яса - така ж давня традиція, як і запікання їжі на живому вогні, а страви з «димком» не втрачають своєї популярності з моменту появи найперших середньовічних харчевень. Саме тому копченості - невід'ємна частина меню будь-якого поважаючого себе ресторану. Тому «коптильня професійна купити» - один з найбільш частих інтернет-запитів, який шукають безліч гастрономічних закладів, адже без власної коптильні тут ніяк не обійтися.


Які переваги дасть вам власна каганець:

  • постійна наявність найрізноманітніших делікатесів - рибних продуктів, свинячих рулек, баварських ковбасок, морепродуктів, копчених твердих сирів, а також всіляких овочів;
  • значне розширення меню за рахунок різноманітних авторських копченостей «від Шефа»;
  • жодного сумніву в свіжості і якості копченостей, адже тепер ви робите їх самостійно;
  • купити коптильню промислову обійдеться вам недорого, а окупиться вона дуже швидко.

Чудова барбекю-меню на дровах від Майстер-Шефа

Що б не говорили, але самий дивовижний стейк, безумовно, готується виключно на відкритому і «живому» вогні, коли дим від палаючих вугіль (або дров) повністю обволікає ваше майбутнє блюдо «від Шефа». Якщо ви є власником популярного гастрономічного закладу, то власна піч для ресторану у вашому дворі просто зобов'язана бути присутнім для підтримки іміджу (як мінімум).


Будь-яка піч на дровах або вугіллі найвдалішим чином поєднує в собі функціонал мангала і традиційної печі.

Вона дозволить максимально урізноманітнити ваше барбекю-меню і готувати:

  • страви з м'яса (стейк, курка-гриль, ребра і т.д.);
  • страви з риби (тріски, лосося, дорадо і т.п.);
  • популярні морепродукти (мідії, гребінці і т.д.);
  • страви овочеві (з брюсельсской капустою, наприклад);
  • гриби.


Як вугільна піч для ресторану, так і печі на дровах для ресторанів не вимагають газової або електричної підводки - повністю автономні. Їх можна помістити навіть на відкритому майданчику - адже в «ніжному» зверненні і захисту вони не потребують, оскільки виконуються з якісної нержавіючої сталі або чавуну і мають підвищену міцність.


Стандартна комплектація таких печей зазвичай передбачає Жіросборнік, ящики для попелу, гриль-решітки та інші корисні аксесуари.


Чим ще хороша вугільна або дров'яна піч для ресторану:

Вона економічна (витрата палива менше, ніж у традиційних печей або мангалів). Зробить справжнім Майстер-Шефом навіть самого невмілого (тушка, жарка, варіння, запікання будь дичини, стейків, риби, піци, лавашей, овочів) Якщо ви зібралися гриль барбекю купити Україна, то наш інтернет-магазин пропонує висококласні і доступні за грилі таким іменитих виробників, як «ARRIS», «JOSPER», «FROSTY», «LOTUS» і «PIRA».


Ми готові запропонувати вам десятки варіантів обладнання формату «барбекю» для професійної кухні. У нас ви завжди зможете наступне обладнання барбекю купити:

  • вугільні і дров'яні печі;
  • грилі на водяній ванні (вапо-грилі);
  • грилі лавові (лавовий гриль газовий або електричний);
  • Електрогрилі; коптильня для ресторану.
  • Відмітна риса всього нашого обладнання - простота експлуатації і виняткова легкість в зверненні.
Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції  

Ми працюємо для Васпн-пт: 8:30-17:00
сб, нд: вихідний
+38 050 88 757 33

+38 068 348 87 97

© "КОДАКИ", 1992–2024.
Всі права захищені.

Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару.
Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку.
Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам.
Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних.
Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію.
Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.