Стелажі пересувні-шпильки
Розгорнути...Згорнути...
Обладнання даної категорії поставляється під замовлення. Обрати обладнання
Оснащення професійної кухні включає в себе різноманітне обладнання нейтрального типу. Особливе місце в даній категорії займає візок-шпилька. Він використовується для складування та переміщення гастроємностей, підносів з посудом і листів з напівфабрикатами або ж готовою продукцією у закладах громадського харчування та харчового виробництва.
Основна сфера застосування візків-шпильок: виробничі та мийні цехи, а також зони роздачі в ресторанах, столових, пекарнях та кондитерських тощо.
Моделі будь-якого вищеописаного виду можуть відрізнятися:
габаритними розмірами та вагою;
кількістю ярусів;
типом конструкції (може бути звареною або на болтових кріпленнях);
типом обмежувачів напрямних для листів і підносів (з запірної рейкою або з упорами на самих направляючих).
Багато виробників пропонують також індивідуальне виготовлення візків з урахуванням усіх потреб замовника.
Конструктивні особливості:
Устаткування являє собою металеву багатоярусну конструкцію на коліщатках;
Для зручного використання та більшої маневреності колеса забезпечені поворотним механізмом і механізмом блокування;
При виготовленні конструкції використовується один з двох видів матеріалу: вуглецева сталь з полімерним покриттям або нержавіюча сталь.
Завдяки багаторівневій конструкції «шпильки» дуже економічні щодо займаного простору, що дуже важливо в умовах професійної кухні. Компактність, маневреність і легкість каркаса роблять їх використання зручним навіть в невеликому приміщенні. До того ж візки подібного типу мають міцну конструкцію, не схильні до корозії, а тому є довговічними.
У цій категорії немає товарів.