Салат-бари
Розгорнути...Згорнути...
Обладнання даної категорії поставляється під замовлення. Обрати обладнання
Саладети (або салат-бари) - це багатофункціональне обладнання, яке дозволяє максимально зручно розмістити в ньому салати і різні закуски, при цьому зберігаючии їх свіжість і привабливий зовнішній вигляд. Виключно для демонстрації в найбільш вигідному світлі використовують салат-бари зі скляною кришкою, яка охороняє продукти від завітрювання і зберігає презентабельний вигляд страв. Необхідний температурний режим можна виставляти вручну, а регулювати - залежно від необхідності.
Важливість саладетів на професійній кухні
Зручні у використанні конструкції з апетитно викладеними салатами і холодними закусками здатні значно підвищити рівень обслуговування ваших гостей. Поява на ринку торгового обладнання професійних салат барів вирішило проблему організації продажів не тільки салатів і холодних закусок. Великий стіл-вітрина з безліччю вбудованих гастроємностей дозволяє зберегти смак і зовнішню привабливість м'ясних і овочевих страв. Проста конструкція дозволяє уникнути змішування гарнірів, салатів, а також їх запахів в процесі їх реалізації та зберігає в чистоті робоче місце продавця.
Саладети в повній мірі забезпечують доступність інгредієнтів в процесі приготування салатів. Зовні та за принципом дії вони схожі з промисловими тепловими столами, тільки гастроємності рівномірно охолоджуються, а не нагріваються. Вони незамінні на кухнях, на підприємствах громадського харчування, де приготування страв здійснюється при відвідувачах, в зонах торговельних залів, де здійснюється продаж шедеврів кулінарії.
Опис саладета професійного
Принцип роботи у професійного салат-бара максимально простий - підтримка потрібної температури в гастроємностях забезпечується вбудованим у внутрішній відсік агрегатом. У закритих моделях система вентиляції підтримує рівень вологості, що дозволяє зберегти свіжість, смакові якості і корисні властивості продуктів.
В гастроємностях можуть зберігатися підготовлені до змішування інгредієнти. У салат барі - салати. Вони використовуються для продажу широкого асортименту охолоджених сирих або готових м'ясних чи рибних напівфабрикатів.
Вибів професійних саладетів
Вібір саладета визначається не по фото або вартості, а по ряду його технічних і експлуатаційних характеристик.
Грамотно підібраний саладет - це:
необхідна кількість ємностей потрібного розміру й об'єму, що визначається напрямом використання обладнання та планованою інтенсивністю потоку;
наявність захисту від перепадів напруги в електромережі, а також автоматичного контролю розморожування;
потрібний діапазон температур;
стійка до впливу миючих і дезінфікуючих засобів поверхня та нержавіюча сталь.
Кришка саладета також може використовуватися як робоча поверхня. Деякі моделі додатково комплектуються обробною дошкою.
Моделі салат-барів бувають наступних видів:
пристінні: встановлюються біля стіни, у них є полиці для спецій і посуду;
острівні: їх розміщують в залі так, щоб відвідувачі могли підійти з усіх боків, вони мають бічні полиці для предметів сервіровки;
пересувні.
Прийнято також класифікувати їх і по тому, де вони встановлені.
Перш за все таке обладнання встановлюють в залі ресторану. Для цього варіанту салат-бари виробляються різних форм: круглі, прямокутні, або квадратні. Салат-бари бувають з охолоджувальними гастроємностями, з яких накладають їжу, або стільницею, для того щоб сервірувати відразу страви в тарілках. Можна замовити модель, в якій містяться як саме гастроємності, так і тарілки. Практично всі салат-бари мають напрямні для зручності сервіровки своєї тарілки гостем. Є також моделі з поличками для спецій і полками для розміщення посуду, напоїв та додаткових продуктів.
У цій категорії немає товарів.