Мармити настільні других страв
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 12 із 12 (всього 1 сторінок)
Яку порцію пюре або курку-гриль ви віддасте перевагу: прямо з печі або остигнула? Ось і все без винятку люди вибирають перший варіант. Професійні марміти для перших і других страв з інтернет магазину WhiteGoods дбайливо підтримають оптимальний тепловий режим приготовленої їжі. Компактні, ергономічні, місткі і надійні, - вони стануть окрасою закладу і паличкою-виручалочкою в години пік.
Сфера застосування теплових мармітів для других страв
Це обладнання незамінне для їдальні, бістро, харчоблоку навчального закладу і громадського харчування, де страви одноразово готуються в незліченну кількість порцій. Купивши марміт, ви оптимізуєте роботу персоналу гарячого цеху і на лінії роздачі в їдальні. Повторний розігрів значно погіршує смакові якості, знижує поживну цінність (вітаміни) і зовнішній вигляд риби, гарнірів, м'яса, піци і тп.
Мармит електричний, навпаки, оптимально збереже температуру і апетитний вигляд свіжоприготованого страви. Вбудовувані марміти керамічні або зі скловолокна істотно скорочують споживання електрики. Марміти настільні і супові бездоганно вписуються в концепцію готелів, що працюють з включеним сніданком. Маневрені і потужні, вони допоможуть легко організувати гаряче харчування в необхідному форматі, а потім швидко звільнити приміщення під ресторанне обслуговування a la carte. Магнітні таблички для назв страв, вбудований підігрівач обідніх тарілок і сенсорне управління (опціонально) подарують додатковий комфорт.
Якщо ваш ресторан працює по типу шведського столу, вам, безумовно, слід купити марміти. Не менш затребуване обладнання даного типу у catering-компаній, що спеціалізуються на виїзному обслуговуванні. У них можна короткочасно зберігати і транспортувати до пункту сервіровки супи, гарніри, пасту, соуси і будь-які страви. Купити настільний марміт з підігрівом - значить гарантувати спритний і якісний сервіс кожному вашому клієнтові! Не менш зручні вітрини-марміти для збереження теплих круасанів, піци, слоек і розтягаїв в буфеті або кондитерської самообслуговування.
Як купити марміт і зробити правильний вибір?
Лінійка теплового обладнання даного класу коливається від простих побутових мармітів для будинку, з однією гастроємностю, до пересувних електричних мармітів преміум-класу, зі значною місткістю і розширеним функціоналом. Власне, подібні апарати здатні не тільки підтримувати високу температуру, але і швидко охолоджувати продукти. Охолоджувальні марміти незамінні для елітних ресторанів морепродуктів, салат-барів. Потужна морозильна стільниця настільного марміту запобіжить танення крижаної крихти, позбавить заклад від характерного запаху і збереже устриці і рибу в першокласному вигляді, до моменту приготування. Ефектний дизайн, сяюче полірування і LED підсвічування перетворюють преміум обладнання в естетичну досконалість.
По виду джерела енергії моделі діляться на електричні та газові. Вони можуть бути підлоговими, настільними, пересувними і вбудованими в лінію роздачі. Під конкретні потреби можна купити настільний марміт перших страв (електричні спинці), для гарнірів, напоїв та вітрини-марміти. Практичні ресторатори віддають перевагу універсальним моделям, з різним типом і обсягом ємностей.
За типом нагрівальних елементів сервіровки марміт для других страв може бути:
з водяним типом обігріву;
паровим (водяна баня);
галотермічним або термоламповим (кварцові лампи);
конфорочний;
сухі мармитниц (вбудовані моделі);
з інфрачервоним і комбінованим нагрівом.