Диспенсери
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)
Диспенсер для напоїв - це спеціальний пристрій, призначений для подачі різноманітних напоїв. Застосовуються такі апарати, коли виникає необхідність в обслуговуванні 10 осіб і більше.
Особливості роботи
Принцип роботи диспенсера заснований на законах фізики. Рідина, яку містить резервуар, надходить назовні під дією сили тяжіння. При необхідності диспенсер можна перетворити в повноцінний сифон, завдяки якому зі звичайних напоїв виходить газована.
Ці пристрої відрізняються між собою розміром і призначенням. Зокрема, у багатьох організаціях використовуються диспенсери для подачі мінеральної води. Такі пристрої володіють наступними перевагами:
простота використання і поповнення запасів води (досить встановити нову ємність з рідиною);
займає невелику площу;
подає холодну і гарячу воду.
Завдяки перерахованим особливостям такі диспенсери нерідко використовують для заварювання чаю в пакетиках.
Інші диспенсери
Диспенсери застосовуються для подачі різноманітних напоїв, в тому числі і для пива. У деяких закладах пристрої відразу встановлюються на стіл, коли клієнти замовляють більше 5 кухлів. У таких випадках диспенсери доповнюються колбою наповненою льодом, щоб пиво не нагрівалася.
Користуватися цими пристроями досить легко. Щоб налити напій в кружку, потрібно відкрити єдиний кран. Ряд моделей диспенсеров дозволяє замінювати колбу на бойлер, завдяки якому рідина довгий час не остигає.
Використання додаткових пристосувань розширює спектр завдань, які вирішують пристрої. Диспенсери, оснащені бойлером, забезпечують подачу гарячих напоїв на виїзді. Вони легко заміняють традиційні термоси. Причому останні при рівному обсязі займають більше місця і коштують дорожче.
Диспенсери - це зручні та практичні пристрої. Вони відрізняються простою і надійною конструкцією. У диспенсерах використовується мінімум деталей, тому їх складно зламати.
Навіщо купувати лимонадник
Можна виділити відразу 9 причин того, чому слід купити лимонадник.
1. Мінімум тимчасових витрат.
Диспенсери дозволяють не певний час на те, щоб постійно наповнювати спорожнілі келихи гостей. Такі пристрої вивільняють хвилини і навіть годинник, які можна витратити на спілкування з друзями або інші приємні справи. Гості зможуть самостійно поповнювати запаси напоїв, коли у них виникне бажання.
2. Напоїв вистачить на всіх.
Якщо підібрати правильний обсяг лімонадніка, то під час свята жоден з гостей не відчуває спрагу. Для цього потрібно лише порахувати кількість запрошених, і виходячи з отриманої цифри купувати пристрій.
Підбір лимонадника слід вести з урахуванням наступного:
на двох чоловік зажадає лимонадник об'ємом 1-2 літри;
для задоволення потреб 3-6 чоловік потрібен лимонадник обсягом 3,5-5 літрів;
для масштабної вечірки, на якій кількість гостей досягає 15 осіб, слід придбати апарат об'ємом 6-8 літрів;
на весілля або інший захід, на яких присутня безліч людей, потрібні лимонадники обсягом 9-11 літрів.
На масові заходи рекомендується придбати кілька пристроїв.