Категорія «Барне та кавове обладнання» на сайті KODAKI є місцем, де ви знайдете все необхідне для створення комфортної та професійної атмосфери в кафе, ресторані або будь-якому закладі громадського харчування. Цей розділ спеціалізується на наданні якісного та сучасного обладнання, яке є важливим елементом успішного бізнесу. Сучасні моделі обладнання відрізняються ергономічним дизайном, практичністю, функціональністю, високою продуктивністю, безпекою та зручністю в експлуатації. Барне та кавове о
Кухня ресторану - це робоче місце кухарів, де вони створюють та втілюють свої задуми у кулінарні шедеври. Сучасне обладнання на кухні ресторану є невід'ємним доповненням до професіоналізму шеф-кухарів. Від того, наскільки грамотно буде продумано та реалізовано оснащення кухні професійним обладнанням, залежить результат роботи кухарів, а також успіх самого ресторану.Нейтральне (або допоміжне) обладнання є важливою складовою як ефективної, так і зручної роботи кухарів. Набір нейтрального обладнанн
Щоб забезпечити постійний приплив відвідувачів, меню вашого ресторану (або
кафе) просто зобов`язане відрізнятися великою різноманітністю пропонованих
страв. При існуючій конкуренції на ринку «HoReCa» ви не зможете стати успішним
українським ресторатором, не маючи спеціальне електромеханічне обладнання хоча
б у самому мінімальному його наборі.
Існує безліч виробників, які виготовляють найрізноманітніше професійне
обладнання для кухні, щоб полегшити та прискорити роботу кухарів самих
Хорека кейтеринг - це виїзне харчове обслуговування, яке включає не тільки
приготування їжі та її доставку, а також й сервіровку, оформлення столу,
підтримування страв в необхідному температурному режимі та багато іншого, для
чого використовується спеціальне обладнання. Послугами кейтерингових компаній
користуються на різноманітних банкетах, презентаціях, корпоративах, весіллях,
пікніках та дитячих святах тощо.
Особливості вибору обладнання та посуду для кейтерингу
Кейтеринг вже давно
При організації гарячого цеху в першу чергу чомусь всі думають про плити, а також різноманітні електричниі кухонні прилади. Тим часом, зробити правильний вибір кухонного нейтрального обладнання не менш важливо, ніж купити холодильну шафу чи пічку. Погодьтеся, що обробний стіл на харчовому підприємстві використовується частіше, ніж будь-який з приладів.Підійшовши до купівлі спеціалізованих робочих меблів з розумом, ви забезпечите для себе налагоджене функціонування персоналу на кухні дитячого сад
Все частіше в меню українських ресторанів зустрічаються страви, виготовлені на грилі, барбекю або мангалі. Запікати м'ясо і овочі на живому вогні - найдавніша традиція і найбільш відомий спосіб приготування їжі, який і став початком сучасного кулінарного мистецтва.
Професійне обладнання барбекю - невід'ємна частина кухні будь-якого солідного закладу громадського харчування. Без нього не можуть обійтися ні в одному популярному ресторані, кафе або барі. Будь-яке блюдо, що готується на живому
Щоб продукти зберігали свої смакові якості та не псувалися протягом тривалого часу, їх потрібно правильно зберігати. Оптимальні умови для зберігання швидкопсувної продукції забезпечує вакуумна пакувальна машина.Вакуум-пакувальні машини є обладнанням напівавтоматичного типу для запечатування продукції в пакети з одночасним відкачуванням з них повітря, а також із можливістю заповнення інертними газами (упаковка в газовому модифікованому середовищі). Вони успішно працюють як зі спеціальними гофрова
Репутація закладу громадського харчування залежить від безлічі дрібних факторів. Кухарі вашого кафе можуть на відмінно справлятися безпосередньо з кулінарними обов`язками, а ось сервіровка або подача страв часом викликає обурення у клієнтів. Люди нерідко нехтують їсти з тарілок з нальотом «часу», або користуватися приладами з плямами. Професійне посудомийне обладнання позбавить вас від таких проблем.Забудьте про кропітке натирання тарілок і столових приборів після миття. Продуктивні професійні п
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в
стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх
приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням,
жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване
теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського
харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і
домашніх кухнях щодня втілюють в жи
Ви зайшли на наш сайт «КОДАКИ» або щоб
знайти конкретне холодильне обладнання для свого ресторану, або ж вам потрібна
більш детальна інформація про нього. У першому та у другому випадку - ми готові
завжди вам допомогти, бо ви звернулися за необхідною адресою!
Якщо ви власник ресторану, бару чи
кафе, то ваш заклад не може працювати без холодильного обладнання. Основні його
функції - охолодження, заморожування (звичайне чи шокове), а також зберігання різн
Вітрина кондитерська:
- Обсяг: корисний 255 л
- LED підсвітка верхня та кожної полиці
- Температурний режим: від +2°С до +8°C
- Цифровий контролер температури з дисплеєм: Carel
- Компресор: Cubigel
- Вентильована система охолодження
- Авт..
Вітрина кондитерська:
- Обсяг: корисний 380 л
- LED підсвітка верхня та кожної полиці
- Температурний режим: від +2°С до +8°C
- Цифровий контролер температури з дисплеєм: Carel
- Компресор: Cubigel
- Вентильована система охолодження
- Авт..
Вітрина кондитерська:
- Обсяг: корисний 345 л
- LED підсвітка верхня та кожної полиці
- Температурний режим: від +2°С до +8°C
- Цифровий контролер температури з дисплеєм: Carel
- Компресор: Cubigel
- Вентильована система охолодження
- Авт..
Вітрина кондитерська:
- Обсяг: корисний 459 л
- LED підсвітка верхня та кожної полиці
- Температурний режим: від +2°С до +8°C
- Цифровий контролер температури з дисплеєм: Carel
- Компресор: Cubigel
- Вентильована система охолодження
- Авто..
Вітрина холодильна кондитерська підлогова
- Обсяг: 400 л
- Двері опуклі зі склопакетом
- 4 скляні регульовані полиці
- Двостороннє LED підсвічування
- Обладнання оснащене колесами
- Температурний режим: від +2°С до +8°C
- Цифровий термо..
(0)
102 676.60 грн
Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)
Кондитерські холодильні вітрини призначені для ефектної демонстрації і зберігання кондитерських виробів при температурі від +1°C до +12°C.
Види та переваги кондитерських холодильних вітрин
Принципово розрізняють кондитерські вітрини по типу розміщення (тобто настільні або підлогові) та по системі охолодження (статична або динамічна). Решта відмінностей можуть складатися в дизайні.
Також до кондитерських вітрин прийнято відносити кондитерські холодильні шафи, за допомогою яких можна продавати торти та десерти на обмеженій площі: потрібно всього близько 0,6 квадратного метру!
У цій групі ми зібрали кондитерські шафи-вітрини з чотирьохстороннім склінням для продажу десертів, тортів і солодощів. Такі вертикальні кондитерські вітрини бувають зі стаціонарними або обертовими полицями та мають різні стилістичні рішення, що підходять для антуражу кав'ярні, кондитерської або пекарні.
Вітрина кондитерська допоможе збільшити прибуток
При продажу солодкої кондитерської та іншої продукції важливо підштовхнути покупця до покупки. Саме для цього потрібні імпульсні кондитерські холодильні шафи, які завдяки своєму панорамному склінню з чотирьох боків роблять ваші десерти більш помітними для покупців.
У деяких шаф-вітрин такого типу є полиці, що, обертаючись, привертають більше уваги клієнта. Таким чином холодильники з полицями, що обертаються, сприяють збільшенню продажів приблизно на 17-20%.
Холодильні кондитерські вітрини створюють оптимальні умови для зберігання шоколаду та інших кондитерських виробів. До цього ж вони мають витончений і привабливий дизайн та сконструйовані таким чином, щоб представити покупцям найбільш кращий огляд. А ефектне підсвічування робить вигляд десертів ще смачнішим!
Демонстрація десертів - це мистецтво!
Якщо ви знаєте, як приготувати чудовий десерт, але не знаєте як його краще продати - не турбуйтеся. Вам допоможе обладнання, що представлене в даному розділі.
З його допомогою можна складати унікальні експозиції, демонструючи клієнтам кондитерські, шоколадні вироби та інші «солодкі радості» з найвигіднішого боку.
Залежно від розмірів вашої торгової площі та виду продукції, що продається, ви можете вибрати оптимальну для себе модель: настільні або вертикальні вітрини.
Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції
Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару. Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку. Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам. Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію. Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.