Категорія «Барне та кавове обладнання» на сайті KODAKI є місцем, де ви знайдете все необхідне для створення комфортної та професійної атмосфери в кафе, ресторані або будь-якому закладі громадського харчування. Цей розділ спеціалізується на наданні якісного та сучасного обладнання, яке є важливим елементом успішного бізнесу. Сучасні моделі обладнання відрізняються ергономічним дизайном, практичністю, функціональністю, високою продуктивністю, безпекою та зручністю в експлуатації. Барне та кавове о
Кухня ресторану - це робоче місце кухарів, де вони створюють та втілюють свої задуми у кулінарні шедеври. Сучасне обладнання на кухні ресторану є невід'ємним доповненням до професіоналізму шеф-кухарів. Від того, наскільки грамотно буде продумано та реалізовано оснащення кухні професійним обладнанням, залежить результат роботи кухарів, а також успіх самого ресторану.Нейтральне (або допоміжне) обладнання є важливою складовою як ефективної, так і зручної роботи кухарів. Набір нейтрального обладнанн
Щоб забезпечити постійний приплив відвідувачів, меню вашого ресторану (або
кафе) просто зобов`язане відрізнятися великою різноманітністю пропонованих
страв. При існуючій конкуренції на ринку «HoReCa» ви не зможете стати успішним
українським ресторатором, не маючи спеціальне електромеханічне обладнання хоча
б у самому мінімальному його наборі.
Існує безліч виробників, які виготовляють найрізноманітніше професійне
обладнання для кухні, щоб полегшити та прискорити роботу кухарів самих
Хорека кейтеринг - це виїзне харчове обслуговування, яке включає не тільки
приготування їжі та її доставку, а також й сервіровку, оформлення столу,
підтримування страв в необхідному температурному режимі та багато іншого, для
чого використовується спеціальне обладнання. Послугами кейтерингових компаній
користуються на різноманітних банкетах, презентаціях, корпоративах, весіллях,
пікніках та дитячих святах тощо.
Особливості вибору обладнання та посуду для кейтерингу
Кейтеринг вже давно
При організації гарячого цеху в першу чергу чомусь всі думають про плити, а також різноманітні електричниі кухонні прилади. Тим часом, зробити правильний вибір кухонного нейтрального обладнання не менш важливо, ніж купити холодильну шафу чи пічку. Погодьтеся, що обробний стіл на харчовому підприємстві використовується частіше, ніж будь-який з приладів.Підійшовши до купівлі спеціалізованих робочих меблів з розумом, ви забезпечите для себе налагоджене функціонування персоналу на кухні дитячого сад
Все частіше в меню українських ресторанів зустрічаються страви, виготовлені на грилі, барбекю або мангалі. Запікати м'ясо і овочі на живому вогні - найдавніша традиція і найбільш відомий спосіб приготування їжі, який і став початком сучасного кулінарного мистецтва.
Професійне обладнання барбекю - невід'ємна частина кухні будь-якого солідного закладу громадського харчування. Без нього не можуть обійтися ні в одному популярному ресторані, кафе або барі. Будь-яке блюдо, що готується на живому
Щоб продукти зберігали свої смакові якості та не псувалися протягом тривалого часу, їх потрібно правильно зберігати. Оптимальні умови для зберігання швидкопсувної продукції забезпечує вакуумна пакувальна машина.Вакуум-пакувальні машини є обладнанням напівавтоматичного типу для запечатування продукції в пакети з одночасним відкачуванням з них повітря, а також із можливістю заповнення інертними газами (упаковка в газовому модифікованому середовищі). Вони успішно працюють як зі спеціальними гофрова
Репутація закладу громадського харчування залежить від безлічі дрібних факторів. Кухарі вашого кафе можуть на відмінно справлятися безпосередньо з кулінарними обов`язками, а ось сервіровка або подача страв часом викликає обурення у клієнтів. Люди нерідко нехтують їсти з тарілок з нальотом «часу», або користуватися приладами з плямами. Професійне посудомийне обладнання позбавить вас від таких проблем.Забудьте про кропітке натирання тарілок і столових приборів після миття. Продуктивні професійні п
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в
стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх
приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням,
жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване
теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського
харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і
домашніх кухнях щодня втілюють в жи
Ви зайшли на наш сайт «КОДАКИ» або щоб
знайти конкретне холодильне обладнання для свого ресторану, або ж вам потрібна
більш детальна інформація про нього. У першому та у другому випадку - ми готові
завжди вам допомогти, бо ви звернулися за необхідною адресою!
Якщо ви власник ресторану, бару чи
кафе, то ваш заклад не може працювати без холодильного обладнання. Основні його
функції - охолодження, заморожування (звичайне чи шокове), а також зберігання різн
Вітрина для суші
- Температурний режим: від 0°С до +12°C
- Для даної моделі використовуються 4 гастроємності GN1/3-40
- LED підсвітка
- Функція автовідтаювання
- Лайтбокс
- Електричний термостат
- Розсувні шторки
- Переднє гнуте ..
Вітрина для суші
- Температурний режим: від 0°С до +12°C
- Для даної моделі використовуються 5 гастроємності GN1/3-40
- LED підсвітка
- Функція автовідтаювання
- Лайтбокс
- Електричний термостат
- Розсувні шторки
- Переднє гнуте ..
Вітрина для суші
- Температурний режим: від 0°С до +12°C
- Для даної моделі використовуються 6 гастроємності GN1/3-40
- LED підсвітка
- Функція автовідтаювання
- Лайтбокс
- Електричний термостат
- Розсувні шторки
- Переднє гнуте ..
Вітрина для суші
- Температурний режим: від 0°С до +12°C
- Для даної моделі використовуються 5 гастроємності GN1/2-40
- LED підсвітка
- Функція автовідтаювання
- Лайтбокс
- Електричний термостат
- Розсувні шторки
- Переднє гнуте..
Вітрина для суші
- Обсяг: 42 л
- Переднє пряме скло
- Цифровий регулятор температури та дисплей
- Температурний режим: від 0°С до +12°C
- Статична система охолодження
- Функція автоматичного розморожування
- Верхній випарник з резер..
Вітрина для суші
- Обсяг: 52 л
- Переднє пряме скло
- Цифровий регулятор температури та дисплей
- Температурний режим: від 0°С до +12°C
- Статична система охолодження
- Функція автоматичного розморожування
- Верхній випарник з резер..
Вітрина для суші
- Обсяг: 62 л
- Переднє пряме скло
- Цифровий регулятор температури та дисплей
- Температурний режим: від 0°С до +12°C
- Статична система охолодження
- Функція автоматичного розморожування
- Верхній випарник з резерв..
(0)
27 404.00 грн
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)
Страви японської кухні зараз знаходяться на піку своєї популярності. Однак будь-який ресторатор знає, що важливо не тільки правильно їх приготувати, але й дбайливо зберегти свіжість, смак і аромат кожного кулінарного виробу. Одним з найпопулярніших і корисних останнім часом видів холодильного обладнання для іноземної кухні є вітрини для суші (або суші-кейс), в яких можна зберігати роли, суші, салати, супи та інші готові страви японської кухні.
Прилади встановлюють не тільки на стійках суші-баров і ресторанів, але також і в торгових закладах, що пропонують готову продукцію. Вони дуже компактні тане вимагають великого простору. Привабливий дизайн, який має кожна вітрина для суші, служить інструментом ефектною подачі сашимі, ролів та інших закусок з морепродуктів. Як правило, такі агрегати оснащуються підсвічуванням, що більш вигідно презентує товар. Повз такої апетитної зони просто неможливо пройти.
Який вигляд має вітрина холодильна для суші
Ця холодильна вітрина для суші є горизонтальним холодильником з прозорою панеллю, що закругляється з зовнішньої сторони для кращого огляду. Ззаду є зручні розсувні дверцята, а хладоагрегат розташовано збоку. Сучасні апарати додатково забезпечуються системами збору конденсату і підтримки вологості. Моделі можуть відрізнятися габаритами, дизайном і наявністю додаткових опцій.
Потрібний мікроклімат у такий вітрині створюється за рахунок статичного охолодження. Холод подається зверху і знизу, що сприяє створенню оптимальних умов зберігання: продукція не завітрюються, не підмерзає та зберігає прекрасний товарний вигляд.
Якщо Ви вирішите купити вітрину для суші, то зможете вирішити відразу кілька питань: зберігання готових страв при оптимальній температурі і вологості, а також їх презентація для відвідувачів. Суші-кейси відрізняються від звичайних барних або салатних вітрин, тому що підтримують саме ту температуру та вологість, яка необхідна для суші, ролів та інших суто японських страв.
Особливості та експлуатація суші-кейсів
Це обладнання для суші бару має зручні розсувні дверцята-шторки, систему випаровування та оснащене ємністю для збору конденсату. На пристрої також є датчик температури, який дозволяє завжди стежити за температурним режимом в камері.
Все це дозволяє уникнути навіть мінімальних температурних коливань. Усередині вітрини постійно підтримується висока вологість - це одна з головних умов зберігання більшості японських страв. При цьому температурний режим, як правило, становить від +2 до +10 градусів.
У суші-кейсах можна зберігати не тільки роли, а й свіжу зелень, готові салати, гарніри та японські супи. Оскільки ваші страви не будуть наражатися ані обвітрюванню, ані підсушуванню, то зберігати їх ви зможете можна досить довго. Для зручності зберігання різних страв ми рекомендуємо додатково купувати спеціальні гастроємності для суші кейсів.
Чому вітрина для суші потрібна кожному японському ресторану?
Японська кухня давним-давно міцно закріпилася на українському ринку і це не дивно. Давно доведено, що японці харчуються правильно, тому всі страви цієї національності легкі, корисні та ситні. Саме тому практично в кожному місті можна знайти чимало суші-барів.
Кожному власнику подібного закладу потрібно задуматися, як привернути до себе нових клієнтів. Отож, купити вітрину холодильну для суші – це найвірнішій зі способів підвищити популярність вашого закладу. Завдяки такому обладнанню відвідувачі зможуть вибирати страви з уже готових, бо будуть бачити їх на вітрині та точно знати, що вони є свіжими, так як суші-кейс підтримує всі необхідні для тривалого зберігання характеристики.
У нашому інтернет-магазині «КОДАКИ» ви можете замовити суші-кейс дистанційно, вибравши зі зручного каталогу відповідний по стилю та розміру варіант і подивіться на його характеристики та фотографії. Вам точно сподобаються наші ціни та вигідні пропозиції, а всі питання можна швидко вирішити з онлайн-консультантами.
Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції
Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару. Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку. Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам. Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію. Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.