Столи холодильні та морозильні
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 11 із 11 (всього 1 сторінок)
Для забезпечення низької температури холодильний стіл забезпечений потужним холодильним агрегатом, а для експлуатації у виробничих умовах харчового виробництва такий стіл оснащено міцним нержавіючим корпусом. Конструкція дверцят столу морозильного дозволяє здійснювати швидке завантаження та вивантаження продуктів, а міцна стільниця дозволяє різати, розгортати та відбивати напівфабрикати.
Призначення та характеристика холодильних столів
Промислові морозильні столи призначені для зберігання продуктів і напівфабрикатів в замороженому стані, а також їх обробки на стільниці столу в обсягах, необхідних для підприємств харчування та торгівлі.
Холодильні столи для зберігання охолоджених і заморожених продуктів та кулінарних виробів використовуються на підприємствах харчування і торгівлі. Корпус і стільниця виготовлені з нержавіючої сталі та граніту, яким можна контактувати з продуктами. Робоча температура камер охолодження від -2 до +12ºС.
Поверхня використовується кухарем як робоче місце, вона огороджена бортиками, щоб продукти не падали на підлогу. Столи застосовують і в кондитерській справі, бо така стільниця не дає інгредієнтам танути. Це устаткування використовують також і як вітрини для показу готових страв, зберігання яких вимагає середньо температурного режиму (суші та роли тощо).
Особливості холодильних столів
Переважні особливості будь-яких холодильних столів:
Заощаджують простір за рахунок використання поверхні;
Розморожуються автоматично та випаровують конденсат;
Оснащені електронним блоком управління;
Повітря всередині циркулює завдяки розташуванню полиць і ящиків;
Дверцята оснащені фіксаторами;
Міцний нержавіючий корпус підходить для експлуатації у будь-яких виробничих умовах.