Столи для піци
Розгорнути...Згорнути...
Показано з 1 по 10 із 10 (всього 1 сторінок)
Піцу все частіше можна зустріти на наших столах, а в магазинах і місцях громадського харчування вона вже давно зайняла міцні позиції як продукт з яскраво-вираженим смаком і швидким приготуванням.
Батьківщиною піци є Італія, а в України вона з`явилася в 90-і
роки. Існує величезна кількість різних рецептів приготування піци – від
традиційних і до фірмових, що пропонують своїм відвідувачам українські заклади
харчування.
Характеристика столу для піци
Піци продаються в різному вигляді, але найпоширенішими є охолоджені піци, які можна купити практично в будь-якому магазину за невелику вартість. Як піцерії, так і кафе, ресторани та різноманітні кондитерські також люблять урізноманітнити своє меню піцами. Великі заклади, де масштаби виробництва піц постійно ростуть, використовують спеціальний стіл для піци, а іноді навіть не один.
Холодильні столи для піци призначені як для її приготування, так і для зберігання. Поверхнею стола служить стільниця, на якій можна як розгортати тісто, так і готувати саму піцу. У комплектацію столу для піци також входять висувні ящики різного об`єму та холодильний агрегат, який має декілька відсіків.
Стіл для піци незамінний на великому підприємстві, що спеціалізується на виготовленні піц і не тільки.
Можна виділити такі переваги приладу, як:
- зручність готування
(формування піци, закладка начинки, тісто не прилипає завдяки охолодженій
стільниці);
- швидкість роботи (всі
необхідні компоненти знаходяться поруч);
- легке прибирання та чищення;
- збереження порядку на
робочому місці;
- тривале зберігання
продуктів, що дозволяє економити на інгредієнтах;
- експлуатація може проходити
при температурах понад 40 градусів;
- багатофункціональність
(можна використовувати для зберігання будь-яких інших продуктів);
- компактні розміри.
Принцип роботи столу для піци
Тісто розкочується на стільниці, яка може бути виготовлена зі сталі, мармуру або граніту. Потім з нього формують основу для майбутньої піци. Стіл для піци має спеціальні ємності для необхідних інгредієнтів, які в потрібний момент розкладають по основі згідно з рецептом.
Заготовки зберігаються в цьому ж столі в спеціальних відсіках, в яких (крім усього іншого) проходить процес ферментації.
Стіл для піци зроблений з нержавіючої сталі, а його висоту можна регулювати.