Тісторозкаточні машини

010 Тісторозкатка RESTAURANT MANUAL
Тісторозкатка - Продуктивність: 12 кг/година - Ширина валків: 220 мм (тісто 210 мм) - Розлучення валків: 0-5 мм - Регулятор товщини тіста: 10 позицій Розмір з упаковкою: 420х350х370 мм Вага брутто: 11.4 кг..
27 577.60 грн
036 Тісторозкатка RESTAURANT PROFESSIONAL
Тісторозкатка - Продуктивність: 14 кг/година - Ширина валків: 220 мм (тісто 210 мм) - Розлучення валків: 0-5 мм - Регулятор товщини тіста: 10 позицій..
80 798.40 грн
100 Тісторозкатка iPASTA SP.150
Тісторозкатка - Ширина валків: 150 мм (тісто 140 мм) - Розлучення валків: 0,2 мм - 2,2 мм - Регулятор товщини тіста: 6 позицій В комплекті: - ніж для різання локшини 2 розмірів: 2 мм та 6,5 мм Вага брутто: 3,65 кг..
5 009.60 грн
162 Тісторозкатка iPASTA Sfogliatrice
Тісторозкатка - Ширина валків: 150 мм (тісто 140 мм) - Розлучення валків: 0,2 мм - 2,2 мм - Регулятор товщини тіста: 6 позицій Вага брутто: 2 кг..
2 529.60 грн
190 Тісторозкатка TITANIA
Тісторозкатка - Ширина валків: 150 мм (тісто 140 мм) - Розлучення валків: 0,2 мм - 2,2 мм - Регулятор товщини тіста: 6 позицій В комплекті: - ніж для різання локшини 2 розмірів: 2 мм та 6,5 мм Вага брутто: 3.05 кг..
3 720.00 грн
600 Двигун Pasta Facile
Електропривід для тісторозкатки iPASTA SP.150 Матеріал: - корпус: сріблястий пластик - двигун: сталь Вага брутто: 1.4 кг..
4 166.40 грн
650 Тісторозкатка iPASTA ELECTRIC
Тісторозкатка - Ширина валків: 150 мм (тісто 140 мм) - Розлучення валків: 0,2 мм - 2,2 мм - Регулятор товщини тіста: 6 позицій В комплекті: - ніж для різання локшини 2 розмірів: 2 мм та 6,5 мм Вага брутто: 5,5 кг..
7 638.40 грн
700 Тісторозкатка PASTAPRESTO
Тісторозкатка - Ширина валків: 150 мм (тісто 140 мм) - Розлучення валків: 0,2 мм - 2,2 мм - Регулятор товщини тіста: 6 позицій В комплекті: - ніж для різання локшини 2 розмірів: 2 мм та 6,5 мм..
16 368.00 грн
Тісторозкатка для коржів M35A
Тісторозкатка для коржів - Одна пара валків шириною: 350 мм - Дозволяють отримати овальні, прямокуті тістові основи - Вага заготовок: від 80 гр до 400 гр - Діаметр отриманої основи для піци: 140-340 мм - Розведення валків: 4 мм - Регулято..
36 604.80 грн
Тісторозкатка для коржів M42A
Тісторозкатка для коржів - Одна пара валків шириною: 420 мм - Дозволяють отримати овальні, прямокуті тістові основи - Вага заготовок: від 210 гр до 600 гр - Діаметр отриманої основи для піци: 260-400 мм - Розведення валків: 4 мм - Регулято..
40 721.60 грн
Тісторозкатка для листкового тіста FDS-450B
Тісторозкаточна машина настільна - Ширина валків розкатки: 450 мм - Розмір стрічкового конвеєра: 1700x430 мм - Розведення валків: від 1 мм до 38 мм - Реверс - Максимальна вага тіста: 4 кг - Зносостійке полотно конвеєрних стрічок - П..
145 576.00 грн
Тісторозкатка для листкового тіста FDS-520
Тісторозкаточна машина підлогова - Ширина валків розкатки: 520 мм - Розмір стрічкового конвеєра: 2160x500 мм - Розведення валків: від 1 мм до 38 мм - Реверс - Максимальна вага тіста: 5 кг - Зносостійке полотно конвеєрних стрічок - П..
160 753.60 грн
Тісторозкатка для листкового тіста FDS-520B
Тісторозкаточна машина настільна - Ширина валків розкатки: 520 мм - Розмір стрічкового конвеєра: 2160x500 мм - Розведення валків: від 1 мм до 38 мм - Реверс - Максимальна вага тіста: 5 кг - Зносостійке полотно конвеєрних стрічок - П..
147 956.80 грн
Тісторозкатка для листкового тіста FDS-650
Тісторозкатка для листкового тіста підлогова - Ширина валків розкатки: 650 мм - Розмір стрічкового конвеєра: 2400x630 мм - Розведення валків: від 1 до 38 мм - Реверс - Максимальна вага тіста: 6,5 кг - Зносостійке полотно конвеєрних с..
195 721.59 грн
Тісторозкатка для листкового тіста FDV350М
Настільна тісторозкаточна машина настільна - Ширина розкатки: 350 мм - Розмір стрічкового конвеєра: 1250x350 мм - Розведення валків: від 1 мм до 27,5 мм - Реверс - Максимальна вага тіста: 2,5 кг - Зносостійке полотно конвеєрних стрічок - П..
140 963.20 грн
Тісторозкатка - це апарат для розкочування різних видів тіста у великих кількостях.
Тісторозкатки механізують процес розкочування тіста для приготування хліба, локшини, пельменів та інших виробів.
Всі тісторозкатки діляться на кілька груп: реверсні, для піци та малогабаритні машини для локшини.
Реверсні тісторозкатки дозволяють розкочувати заготовку тіста в режимі "вперед-назад" без перекладання. Заготовка тіста розкочується між двома валами, що обертаються всередині машини, які обертаються в напрямку один до одного. Нижній вал нерухомо кріпиться на корпусі машини, а верхній розташований на полозах. Це дає можливість регулювати товщину розкочування тіста. Товщина розкочування становить від 1 до 30 мм.
Тісторозкатки для піци дозволяють розкочувати тісто під піцу, лаваш, хліб та ін. Вони оснащені двома парами роликів, які спрощують процес розкочування. Це дозволяє економити час персоналу. За допомогою такого розкочування можна легко надати форму заготовкам тіста для пирогів, лаваша, хліба та піци. У процесі обробки тісто не нагрівається, не змінює свою консистенцію та не втрачає своїх властивостей.
Малогабаритні машини для локшини використовуються для розкочування звичайного бездріжджового та дріжджового тіста, а також у тих випадках коли величина тістової заготовки дозволяє обробити її в машині таких розмірів. Вони застосовуються для приготування домашньої локшини, чебуреків, пельменів та інших виробів. За допомогою змінних насадок для нарізання локшини, можна приготувати італійську локшину різних видів: тальятелле, феттучині, лазаньетте та ін.