Овочерізки
Розгорнути...Згорнути...
Купити професійну овочерізку для ваших закладів громадського харчування ви можете в цьому підрозділі.
Призначення та принцип роботи овочерізки
Промислова (або професійна) овочерізка призначена для різання, подрібнення, а також шинкування овочів, фруктів та коренеплодів. Вона дозволяє легко подрібнювати як сирі, так і варені овочі або фрукти. З її допомогою на кухні вашого ресторану, кафе, їдальні або супермаркету можна прискорити приготування тих чи інших страв у великих масштабах. Будь-яка овочерізка професійна має великий експлуатаційний термін зносу. Оскільки вона орієнтована на щоденну частоту використання, то виготовлена з найміцніших та надійних матеріалів.
Професійні овочерізки за принципом роботи схожі на м'ясорубки. Вони мають спеціальний бункер, куди завантажуються інгредієнти. Після завантаження вони потрапляють в систему дисків і ножів, які їх нарізають і подрібнюють. Після цього подрібнена (або нарізана) плодоовочева продукція вивантажується в спеціально призначену ємність. Овочерізка електрична промислова може нарізати товщиною до 15 мм продукти кубиком, соломкою, в формі кілець, а також протирати через спеціальні грати варені м'які інгредієнти.
Всі апарати для подрібнення овочів поділяються на такі види:
роторні (мають ротор, який подрібнює сировину);
дискові (овочі нарізаються за допомогою спеціальних дисків);
комбіновані (мають обертові горизонтальні ножі та нерухому решітку з вертикальними ножами).
Збираючись купити овочерізку, вам слід знати, що в залежності від обсягу переробки продуктів овочерізки діляться на:
настільні малі з переробкою до 55 кг/год - найбільш поширені в різних закладах харчування;
середні, які подрібнюють від 80 до 200 кг/год овочів;
великі, які переробляють велику кількість сировини (до 800 кг/год), використовують на харчових підприємствах і мають наземне розміщення.
роторні (мають ротор, який подрібнює сировину);
дискові (овочі нарізаються за допомогою спеціальних дисків);
комбіновані (мають обертові горизонтальні ножі та нерухому решітку з вертикальними ножами).
Збираючись купити овочерізку, вам слід знати, що в залежності від обсягу переробки продуктів овочерізки діляться на:
настільні малі з переробкою до 55 кг/год - найбільш поширені в різних закладах харчування;
середні, які подрібнюють від 80 до 200 кг/год овочів;
великі, які переробляють велику кількість сировини (до 800 кг/год), використовують на харчових підприємствах і мають наземне розміщення.