Категорія «Барне та кавове обладнання» на сайті KODAKI є місцем, де ви знайдете все необхідне для створення комфортної та професійної атмосфери в кафе, ресторані або будь-якому закладі громадського харчування. Цей розділ спеціалізується на наданні якісного та сучасного обладнання, яке є важливим елементом успішного бізнесу. Сучасні моделі обладнання відрізняються ергономічним дизайном, практичністю, функціональністю, високою продуктивністю, безпекою та зручністю в експлуатації. Барне та кавове о
Кухня ресторану - це робоче місце кухарів, де вони створюють та втілюють свої задуми у кулінарні шедеври. Сучасне обладнання на кухні ресторану є невід'ємним доповненням до професіоналізму шеф-кухарів. Від того, наскільки грамотно буде продумано та реалізовано оснащення кухні професійним обладнанням, залежить результат роботи кухарів, а також успіх самого ресторану.Нейтральне (або допоміжне) обладнання є важливою складовою як ефективної, так і зручної роботи кухарів. Набір нейтрального обладнанн
Щоб забезпечити постійний приплив відвідувачів, меню вашого ресторану (або
кафе) просто зобов`язане відрізнятися великою різноманітністю пропонованих
страв. При існуючій конкуренції на ринку «HoReCa» ви не зможете стати успішним
українським ресторатором, не маючи спеціальне електромеханічне обладнання хоча
б у самому мінімальному його наборі.
Існує безліч виробників, які виготовляють найрізноманітніше професійне
обладнання для кухні, щоб полегшити та прискорити роботу кухарів самих
Хорека кейтеринг - це виїзне харчове обслуговування, яке включає не тільки
приготування їжі та її доставку, а також й сервіровку, оформлення столу,
підтримування страв в необхідному температурному режимі та багато іншого, для
чого використовується спеціальне обладнання. Послугами кейтерингових компаній
користуються на різноманітних банкетах, презентаціях, корпоративах, весіллях,
пікніках та дитячих святах тощо.
Особливості вибору обладнання та посуду для кейтерингу
Кейтеринг вже давно
При організації гарячого цеху в першу чергу чомусь всі думають про плити, а також різноманітні електричниі кухонні прилади. Тим часом, зробити правильний вибір кухонного нейтрального обладнання не менш важливо, ніж купити холодильну шафу чи пічку. Погодьтеся, що обробний стіл на харчовому підприємстві використовується частіше, ніж будь-який з приладів.Підійшовши до купівлі спеціалізованих робочих меблів з розумом, ви забезпечите для себе налагоджене функціонування персоналу на кухні дитячого сад
Все частіше в меню українських ресторанів зустрічаються страви, виготовлені на грилі, барбекю або мангалі. Запікати м'ясо і овочі на живому вогні - найдавніша традиція і найбільш відомий спосіб приготування їжі, який і став початком сучасного кулінарного мистецтва.
Професійне обладнання барбекю - невід'ємна частина кухні будь-якого солідного закладу громадського харчування. Без нього не можуть обійтися ні в одному популярному ресторані, кафе або барі. Будь-яке блюдо, що готується на живому
Щоб продукти зберігали свої смакові якості та не псувалися протягом тривалого часу, їх потрібно правильно зберігати. Оптимальні умови для зберігання швидкопсувної продукції забезпечує вакуумна пакувальна машина.Вакуум-пакувальні машини є обладнанням напівавтоматичного типу для запечатування продукції в пакети з одночасним відкачуванням з них повітря, а також із можливістю заповнення інертними газами (упаковка в газовому модифікованому середовищі). Вони успішно працюють як зі спеціальними гофрова
Репутація закладу громадського харчування залежить від безлічі дрібних факторів. Кухарі вашого кафе можуть на відмінно справлятися безпосередньо з кулінарними обов`язками, а ось сервіровка або подача страв часом викликає обурення у клієнтів. Люди нерідко нехтують їсти з тарілок з нальотом «часу», або користуватися приладами з плямами. Професійне посудомийне обладнання позбавить вас від таких проблем.Забудьте про кропітке натирання тарілок і столових приборів після миття. Продуктивні професійні п
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в
стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх
приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням,
жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване
теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського
харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і
домашніх кухнях щодня втілюють в жи
Ви зайшли на наш сайт «КОДАКИ» або щоб
знайти конкретне холодильне обладнання для свого ресторану, або ж вам потрібна
більш детальна інформація про нього. У першому та у другому випадку - ми готові
завжди вам допомогти, бо ви звернулися за необхідною адресою!
Якщо ви власник ресторану, бару чи
кафе, то ваш заклад не може працювати без холодильного обладнання. Основні його
функції - охолодження, заморожування (звичайне чи шокове), а також зберігання різн
Соковитискач електричний
- Тип: цитрус-прес
- Швидкість: 1800 об/хв
- Продуктивність: 32 л/год
- Колба з носиком для зручного наповнення стакану
В комплекті:
- 3 конуси різних розмірів для цитрусових (для лимонів, апельсинів, грейпфрутів)
..
Соковитискач для твердих фруктів, овочів
- Соковитискач відцентрований
- Швидкість: 2980 об/хв
- З контейнером для макухи
- Обсяг контейнера: 4 л
- Діаметр завантажувального отвору: 75 мм
- Захист від перевантаження двигуна
- Гумові..
Соковитискач для твердих фруктів, овочів
- Соковитискач відцентрований
- Швидкість: 3000 об/хв
- З контейнером для макухи
- Обсяг контейнера: 6 л
- Діаметр завантажувального отвору: 80 мм
- Захист від перевантаження двигуна
- Гумові ніжки
..
Соковитискач ручний
- Використовується для отримання фреш-соку з гранату та цитрусів
- Діаметр чаші: 115 мм
- Антиковзні гумові ніжки
Матеріал:
- колба та конус: нержавіюча сталь
- корпус: чавун, молоткова емаль
Розмір з упаковко..
Соковитискач центробіжний
- Тип: центрифужний соковитискач
- З контейнером для макухи
- Завантажувальний отвір: 75 мм
- Швидкість 3000 об/хв
- Знімний фільтр з магнітним кріпленням
- Захист від перегріву
Матеріал:
- робочі частини: нержав..
Соковитискач шнековий
- Тип: шнековий соковитискач
- Дозволяє отримувати сік з мякоттю з томатів, а також мяких безкісткових фруктів, овочів та ягід
- Швидкість: 700 об/хв
- Завантажувальний отвір: Ø50 мм
- Бункер: Ø215x100h мм
- Вентильо..
Соковитискач шнековий
Тип: шнековий соковитискач (повільний)
Призначений для виготовлення:
- соку з ягід, фруктів та овочей
- десертів із заморожених продуктів
Особливості:
- безперервний робочий час: до 30 хвилин
- велика завантажува..
Соковитискач шнековий
Тип: шнековий соковитискач (повільний)
Призначений для виготовлення:
- соку з ягід, фруктів та овочей
- десертів із заморожених продуктів
Особливості:
- безперервний робочий час: до 30 хвилин
- велика завантажув..
(0)
5 127.20 грн
Показано з 1 по 12 із 12 (всього 1 сторінок)
У будь-якому закладі громадського харчування знайде своє застосування професійна соковичавниця. За допомогою неї виходять найсмачніші свіжовичавлені соки та корисні фреші. Ці напої зараз знаходяться на піку популярності, тому така техніка прийдеться вам вельми до речі.
Процес вичавлювання соку
Гострі ножі, що обертаються на великих оборотах, моментально вичавлюють з фруктів сік, який відразу стає готовим до вживання. Всі моделі комплектуються або декількома конусами для різних видів цитрусових, або універсальним мультиконусом. Весь процес запускається натисканням однієї кнопки.
Деякі моделі можна використовувати для отримання соку не тільки з цитрусових, але з овочів. Це значно розширює асортимент закладу та привертає більше покупців. У таких машинах передбачено ємність для м'якоті, відділювач піни та інші допоміжні елементи, завдяки яким буде виходити сік без зайвих домішок.
Кому підійде соковичавниця?
Соковичавниця промислова підійде для будь-якого закладу. Її можна використовувати навіть для невеликої точки з виробництва фруктових та овочевих фрешів. Такі точки зазвичай розташовуються в торгових та розважальних центрах або на жвавій вулиці.
Як відомо всім власникам ресторанного бізнесу, ціна не буде мати значення, коли мова йде про виняткову якість та надійність. Тому, найчастіше, навіть невеликі кафе з малим потоком відвідувачів оснащуються дорогими професійними соковичавницями, але меншого обсягу.
Великим попитом користуються промислові соковичавниці середньої потужності. Вони широко використовуються в середніх та невеликих ресторанах, барах, кафе, та в великих закладах. Зазвичай вони забезпечені досить потужним електричним мотором, завдяки якому можна приготувати сік для досить великої кількості відвідувачів. А головне - вони дуже компактні та зручні. До того ж відрізняються оригінальним дизайном та чудовою ергономікою.
Характеристика соковижималки
Сучасні професійні соковичавниці для кафе, ресторанів, барів, бістро й інших закладів громадського харчування здатні вичавлювати величезну кількість фруктів. Ножі виготовлені з міцної нержавіючої сталі.
Деякі з найбільш потужних апаратів можуть обробити поспіль більше 100 кг фруктів. Потужність мотора таких апаратів складає близько 6-7 тис. об. н хв. Подібні професійні соковичавниці можна придбати спеціально для закладів громадського харчування - великих або середніх ресторанів, барів чи нічних клубів. Робоча частина вироблена з високонадійній нержавіючої сталі.
Користування соковичавницею
Багато пристроїв мають високий ступінь автоматизації процесу віджиму продуктів. Для того, щоб приготувати свіжий сік, достатньо завантажити необхідну кількість фруктів і натиснути кнопку. Професійна соковичавниця здатна обробляти будь-які фрукти або овочі.
У нашому магазині ви можете купити соковичавницю для цитрусових та інших фруктів чи овочів за доступною ціною. Якщо вам потрібно купити професійні соковичавниці - вибирайте відповідну модель саме для вас!
Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції
Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару. Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку. Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам. Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію. Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.