Категорія «Барне та кавове обладнання» на сайті KODAKI є місцем, де ви знайдете все необхідне для створення комфортної та професійної атмосфери в кафе, ресторані або будь-якому закладі громадського харчування. Цей розділ спеціалізується на наданні якісного та сучасного обладнання, яке є важливим елементом успішного бізнесу. Сучасні моделі обладнання відрізняються ергономічним дизайном, практичністю, функціональністю, високою продуктивністю, безпекою та зручністю в експлуатації. Барне та кавове о
Кухня ресторану - це робоче місце кухарів, де вони створюють та втілюють свої задуми у кулінарні шедеври. Сучасне обладнання на кухні ресторану є невід'ємним доповненням до професіоналізму шеф-кухарів. Від того, наскільки грамотно буде продумано та реалізовано оснащення кухні професійним обладнанням, залежить результат роботи кухарів, а також успіх самого ресторану.Нейтральне (або допоміжне) обладнання є важливою складовою як ефективної, так і зручної роботи кухарів. Набір нейтрального обладнанн
Щоб забезпечити постійний приплив відвідувачів, меню вашого ресторану (або
кафе) просто зобов`язане відрізнятися великою різноманітністю пропонованих
страв. При існуючій конкуренції на ринку «HoReCa» ви не зможете стати успішним
українським ресторатором, не маючи спеціальне електромеханічне обладнання хоча
б у самому мінімальному його наборі.
Існує безліч виробників, які виготовляють найрізноманітніше професійне
обладнання для кухні, щоб полегшити та прискорити роботу кухарів самих
Хорека кейтеринг - це виїзне харчове обслуговування, яке включає не тільки
приготування їжі та її доставку, а також й сервіровку, оформлення столу,
підтримування страв в необхідному температурному режимі та багато іншого, для
чого використовується спеціальне обладнання. Послугами кейтерингових компаній
користуються на різноманітних банкетах, презентаціях, корпоративах, весіллях,
пікніках та дитячих святах тощо.
Особливості вибору обладнання та посуду для кейтерингу
Кейтеринг вже давно
При організації гарячого цеху в першу чергу чомусь всі думають про плити, а також різноманітні електричниі кухонні прилади. Тим часом, зробити правильний вибір кухонного нейтрального обладнання не менш важливо, ніж купити холодильну шафу чи пічку. Погодьтеся, що обробний стіл на харчовому підприємстві використовується частіше, ніж будь-який з приладів.Підійшовши до купівлі спеціалізованих робочих меблів з розумом, ви забезпечите для себе налагоджене функціонування персоналу на кухні дитячого сад
Все частіше в меню українських ресторанів зустрічаються страви, виготовлені на грилі, барбекю або мангалі. Запікати м'ясо і овочі на живому вогні - найдавніша традиція і найбільш відомий спосіб приготування їжі, який і став початком сучасного кулінарного мистецтва.
Професійне обладнання барбекю - невід'ємна частина кухні будь-якого солідного закладу громадського харчування. Без нього не можуть обійтися ні в одному популярному ресторані, кафе або барі. Будь-яке блюдо, що готується на живому
Щоб продукти зберігали свої смакові якості та не псувалися протягом тривалого часу, їх потрібно правильно зберігати. Оптимальні умови для зберігання швидкопсувної продукції забезпечує вакуумна пакувальна машина.Вакуум-пакувальні машини є обладнанням напівавтоматичного типу для запечатування продукції в пакети з одночасним відкачуванням з них повітря, а також із можливістю заповнення інертними газами (упаковка в газовому модифікованому середовищі). Вони успішно працюють як зі спеціальними гофрова
Репутація закладу громадського харчування залежить від безлічі дрібних факторів. Кухарі вашого кафе можуть на відмінно справлятися безпосередньо з кулінарними обов`язками, а ось сервіровка або подача страв часом викликає обурення у клієнтів. Люди нерідко нехтують їсти з тарілок з нальотом «часу», або користуватися приладами з плямами. Професійне посудомийне обладнання позбавить вас від таких проблем.Забудьте про кропітке натирання тарілок і столових приборів після миття. Продуктивні професійні п
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в
стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх
приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням,
жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване
теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського
харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і
домашніх кухнях щодня втілюють в жи
Ви зайшли на наш сайт «КОДАКИ» або щоб
знайти конкретне холодильне обладнання для свого ресторану, або ж вам потрібна
більш детальна інформація про нього. У першому та у другому випадку - ми готові
завжди вам допомогти, бо ви звернулися за необхідною адресою!
Якщо ви власник ресторану, бару чи
кафе, то ваш заклад не може працювати без холодильного обладнання. Основні його
функції - охолодження, заморожування (звичайне чи шокове), а також зберігання різн
Кавоварка мультикапсульна
- Верхня загрузка для капсул: Nespresso, Lavazza
- Обсяг резервуара для води: 1 л
- Помпа з тиском 19 бар
- Захист від перегріву та надлишкового тиску
- 2 кнопки для чашки кави Short Espresso та Lungo
- Світл..
Кавоварка мультикапсульна
- Верхня загрузка для капсул: Nespresso, Lavazza
- Обсяг резервуара для води: 1 л
- Помпа з тиском 19 бар
- Захист від перегріву та надлишкового тиску
- 2 кнопки для чашки кави Short Espresso та Lungo
- Світл..
Кавоварка мультикапсульна
- Комплект постачання 3 змінних адаптерів для капсул:
- Nespresso ®
- Dolce Gusto ®
- Espresso Powder ®
- Обсяг резервуару для води: 1 л
- Насос із тиском 15 бар
- Регулювання потужності: 7 рівнів, LED..
Каковарка мультикапсульна
- Обсяг резервуара для води: 0.6 л
- Помпа з тиском 19 бар
- Захист від перегріву та надлишкового тиску
- Кнопкове керування
- Світлодіодні індикатори живлення та роботи
- Автоматичне вимкнення
Комплект ..
Каковарка мультикапсульна
- Обсяг резервуара для води: 0.6 л
- Помпа з тиском 19 бар
- Захист від перегріву та надлишкового тиску
- Кнопкове керування
- Світлодіодні індикатори живлення та роботи
- Автоматичне вимкнення
Комплект п..
(0)
4 895.00 грн
Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)
Обладнання даної категорії поставляється під замовлення. Обрати обладнання
Професійний кавовий апарат - річ, без якої не обійтися будь-якому кавоману. Адже всім добре відомо, що найбільш повно свій смак кава розкриває саме після повноцінного заварювання.
Така категорія обладнання використовується на будь-якому підприємстві громадського харчування, незалежно від його профілю та масштабів. Всі професійні кавомашини майже повністю автоматизовані, тому приготовані напої будуть завжди найвищої якості (незалежно від кваліфікації та досвіду бармена). Контроль кількості виготовляємої кави, а також відключення машини від електроживлення здійснюються в автоматичному режимі.
Для професійних кавоварок (у якості обладнання для кав'ярні) дуже важлива відповідність до таких вимог:
висока продуктивність (виміюється у кількості чашок, води або порцій напоїв в годину);
автоматизація процесу (мінімізація участі персоналу в приготуванні напоїв);
універсальність функцій (дозволяє вбудовувати техніку в технологічні ланцюжки та розширювати можливості обслуговування);
економічність та безпека (ефективне енергозбереження, мінімум можливостей для травмування персоналу та відвідувачів);
відповідність санітарним, гігієнічним та технологічним вимогам, умовам сертифікації обладнання для громадського харчування.
Промислові кавомашини автоматичні та напівавтоматичні для барів, кафе, ресторанів, фаст-фуду забезпечують повне задоволення цих запитів. Вони прекрасно підійдуть не тільки для підприємств громадського харчування, а й для офісів.
1. Професійні кавомашини служать не тільки прекрасним інструментом для приготування кави, але і дозволяють власникам кафе (або барів) оптимізувати робочі процеси. Вони допомагають обслуговувати відвідувачів більш оперативно та якісно, не вимагаючи при цьому від людини будь-яких серйозних зусиль. Деякі моделі суперавтоматів працюють не тільки з зерновою або меленою кавою, молоком і молочною піною, але також з гарячим шоколадом і різними топінгами.
2. У нашому каталозі представлено безліч моделей кавоварок, які відрізняються ступенем автоматизації, продуктивністю, видами кави, які може приготувати апарат (це може бути апарат для приготування еспрессо, апарат для кави по-східному, пристрій гейзерного типу для приготування американо або автомати для напою з розчинної кави і наявністю додаткових опцій. Всі моделі виробляються самими надійними постачальниками кавового обладнання. За всіма представленими апаратами легко доглядати. Резервуари для води легко знімаються, їх дуже просто мити.
3. Підходити до вибору кавоварки або кавомашини потрібно виважено та обдумано, розраховуючи на те, що апарат повинен прослужити максимально довгий час. Якщо ви взагалі нічого не розумієте у кавоварках - краще вибирайте її разом з бариста або звертайтеся до тих, хто поставляє каву та дає обладнання в оренду. Тут дуже багато нюансів і брати навіть топову та найдорожчу модель, не розуміючи її специфіки, не є логічним.
4. Професійні кавомашини для фастфуду, ресторанів, кафе, кав'ярень і готелів розраховані на різну прохідність і ступінь автоматизації, рівень підготовки персоналу та умови роботи. Для вибору кавового обладнання рекомендуємо ознайомитися з особливостями кожного типу машин і отримати консультації наших фахівців.
В інтернет-магазині «КОДАКИ» є широкий асортимент продукції від відомих світових виробників: професійні кавомашини, кавоварка для дому та офісу, кавоварка для бару та кав`ярні, ексклюзивні кавові машини, автоматичні та традиційні кавоварки, кавомашини капсульні та чалдові.
Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції
Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару. Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку. Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам. Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію. Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.