Електричні кип'ятильники або Роздавальники чаю – це однин з найпопулярніших видів професійного обладнання для HoReCa. Промислові кип'ятильники зазвичай встановлюють у ресторанах, барах, їдальнях, кафетеріях, фаст-фудах, готелях, школах та дитячих садах, медичних установах, офісах. Основною функцією даних приладів є кип'ятіння води та її подальша підтримка в гарячому стані.
Окріп потрібен для заварювання чаю або кави. Використання гарячої води скорочує час варіння бульйонів, бланшування овочів, приготування заварного пісного тіста. Крім того, окріп необхідний для мийки столових приладів, робочих поверхонь, обладнання та посуду.
Конструкція наливного електрокип'ятильника дуже проста - це бак з харчової нержавіючої сталі з вбудованим ТЕНом, терморегулятором, краником (або дозатором) для розливу, зручними ручками для перенесення обладнання та знімною кришкою. Сучасні моделі можуть бути забезпечені запобіжником від перегріву або «сухого» включення й індикатором рівня води. Нержавіюча сталь відповідає санітарним нормам, що дозволяє використовувати нагріту воду як для технічних, так і для харчових цілей.
Кип'ятильники та роздавальники чаю можуть випускатися з баком, що має одинарні або подвійні стінки. Диспенсер гарячих напоїв з двома стінками фактично є термосом, але з функцією нагріву води. Ціна на такі прилади вище, проте (за рахунок менших тепловтрат) в процесі експлуатації вони будуть обходитися дешевше, економлячи електроенергію на повторному нагріванні води.
На сайті компанії «КОДАКИ ТРЕЙД» ви зможете підібрати та купити кип'ятильник з різним об'ємом та функціоналом. У нас є обладнання, яке підійде як для невеликого кафе так і для великої їдальні.
+38 068 348 87 97