Категорія «Барне та кавове обладнання» на сайті KODAKI є місцем, де ви знайдете все необхідне для створення комфортної та професійної атмосфери в кафе, ресторані або будь-якому закладі громадського харчування. Цей розділ спеціалізується на наданні якісного та сучасного обладнання, яке є важливим елементом успішного бізнесу. Сучасні моделі обладнання відрізняються ергономічним дизайном, практичністю, функціональністю, високою продуктивністю, безпекою та зручністю в експлуатації. Барне та кавове о
Кухня ресторану - це робоче місце кухарів, де вони створюють та втілюють свої задуми у кулінарні шедеври. Сучасне обладнання на кухні ресторану є невід'ємним доповненням до професіоналізму шеф-кухарів. Від того, наскільки грамотно буде продумано та реалізовано оснащення кухні професійним обладнанням, залежить результат роботи кухарів, а також успіх самого ресторану.Нейтральне (або допоміжне) обладнання є важливою складовою як ефективної, так і зручної роботи кухарів. Набір нейтрального обладнанн
Щоб забезпечити постійний приплив відвідувачів, меню вашого ресторану (або
кафе) просто зобов`язане відрізнятися великою різноманітністю пропонованих
страв. При існуючій конкуренції на ринку «HoReCa» ви не зможете стати успішним
українським ресторатором, не маючи спеціальне електромеханічне обладнання хоча
б у самому мінімальному його наборі.
Існує безліч виробників, які виготовляють найрізноманітніше професійне
обладнання для кухні, щоб полегшити та прискорити роботу кухарів самих
Хорека кейтеринг - це виїзне харчове обслуговування, яке включає не тільки
приготування їжі та її доставку, а також й сервіровку, оформлення столу,
підтримування страв в необхідному температурному режимі та багато іншого, для
чого використовується спеціальне обладнання. Послугами кейтерингових компаній
користуються на різноманітних банкетах, презентаціях, корпоративах, весіллях,
пікніках та дитячих святах тощо.
Особливості вибору обладнання та посуду для кейтерингу
Кейтеринг вже давно
При організації гарячого цеху в першу чергу чомусь всі думають про плити, а також різноманітні електричниі кухонні прилади. Тим часом, зробити правильний вибір кухонного нейтрального обладнання не менш важливо, ніж купити холодильну шафу чи пічку. Погодьтеся, що обробний стіл на харчовому підприємстві використовується частіше, ніж будь-який з приладів.Підійшовши до купівлі спеціалізованих робочих меблів з розумом, ви забезпечите для себе налагоджене функціонування персоналу на кухні дитячого сад
Все частіше в меню українських ресторанів зустрічаються страви, виготовлені на грилі, барбекю або мангалі. Запікати м'ясо і овочі на живому вогні - найдавніша традиція і найбільш відомий спосіб приготування їжі, який і став початком сучасного кулінарного мистецтва.
Професійне обладнання барбекю - невід'ємна частина кухні будь-якого солідного закладу громадського харчування. Без нього не можуть обійтися ні в одному популярному ресторані, кафе або барі. Будь-яке блюдо, що готується на живому
Щоб продукти зберігали свої смакові якості та не псувалися протягом тривалого часу, їх потрібно правильно зберігати. Оптимальні умови для зберігання швидкопсувної продукції забезпечує вакуумна пакувальна машина.Вакуум-пакувальні машини є обладнанням напівавтоматичного типу для запечатування продукції в пакети з одночасним відкачуванням з них повітря, а також із можливістю заповнення інертними газами (упаковка в газовому модифікованому середовищі). Вони успішно працюють як зі спеціальними гофрова
Репутація закладу громадського харчування залежить від безлічі дрібних факторів. Кухарі вашого кафе можуть на відмінно справлятися безпосередньо з кулінарними обов`язками, а ось сервіровка або подача страв часом викликає обурення у клієнтів. Люди нерідко нехтують їсти з тарілок з нальотом «часу», або користуватися приладами з плямами. Професійне посудомийне обладнання позбавить вас від таких проблем.Забудьте про кропітке натирання тарілок і столових приборів після миття. Продуктивні професійні п
Ніяке саме вишукане блюдо в ресторані або «чергове» блюдо в
стандартній їдальні не може обійтися без теплової обробки необхідних для їх
приготування продуктів. Кухарі обробляють їжу самими різними способами: тушкуванням,
жаркою, варінням, запіканням, пасеровкою. Кожен з цих способів вимагає спеціалізоване
теплове устаткування, яке є основою абсолютно будь-якого закладу громадського
харчування. Саме завдяки такому обладнанню в ресторанах, кафе, їдальнях і
домашніх кухнях щодня втілюють в жи
Ви зайшли на наш сайт «КОДАКИ» або щоб
знайти конкретне холодильне обладнання для свого ресторану, або ж вам потрібна
більш детальна інформація про нього. У першому та у другому випадку - ми готові
завжди вам допомогти, бо ви звернулися за необхідною адресою!
Якщо ви власник ресторану, бару чи
кафе, то ваш заклад не може працювати без холодильного обладнання. Основні його
функції - охолодження, заморожування (звичайне чи шокове), а також зберігання різн
Апарат для морозива
- Обсяг колби: 6 літрів
- Температура охолодження від -7°C до -12°C
- Запатентована система змішування
Матеріал:
- корпус: нержавіюча сталь
- колба: полікарбонат
Розмір з упаковкою: 550х260х700 мм
Вага брутто: 29 кг..
Апарат для морозива
- Обсяг колби: 2 колби по 6 літрів
- Температура охолодження від -7°C до -12°C
- Запатентована система змішування
Матеріал:
- корпус: нержавіюча сталь
- колба: полікарбонат
Розмір з упаковкою: 440x590x650 мм
Вага брутт..
Апарат для приготування морозива
- Обсяг циліндра: 1,5 л
- Продуктивність: 1,5 кг/год
- Час циклу: від 30 до 60 хв
- Працює в автоматичному режимі
- Електронна панель керування
Матеріал: полікарбонат (сріблястий)..
Гранітор
- Для приготування холодних кремів, сорбетів і граніти
- Обсяг колби: 2 по 15 літрів
- Запатентована система змішування
- Захист від перевантаження
- Два герметичних компресора
- Конденсатор з повітряним охолодженням
Матеріал:
- к..
Гранітор
- Для приготування холодних кремів, сорбетів і граніти
- Обсяг колби: 2,8 літрів
- Електроний дисплей
- Регульований термостат
- Захист від перевантаження
- Герметичний компресор
- Конденсатор з повітряним охолодженням
Матеріал:
-..
Гранітор
- Для приготування холодних кремів, сорбетів і граніти
- Обсяг колби: 2 по 2,8 літрів
- Електроний дисплей
- Захист від перевантаження
- Герметичний компресор
- Конденсатор з повітряним охолодженням
Матеріал:
- корпус: пофарбована..
Гранітор
- Обсяг колби: 6 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Герметичний компресор
Матеріал:
- корпус: нержавіюча сталь
- ємність: полікарбонат..
Гранітор
- Обсяг колби: 2 колби по 6 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Незалежне регулювання температури кожної ємності
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Герметичний компресор
Мат..
Гранітор
- Обсяг колби: 10 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Конденсатор з повітряним охолодженням
- Герметичний компресор
Матеріал:
- корпус: нержавіюча с..
Гранітор
- Обсяг колби: 2 колби по 10 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Незалежне регулювання температури кожної ємності
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Герметичний компресор
Ма..
Гранітор
- Обсяг колби: 3 по 10 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Конденсатор з повітряним охолодженням
- Герметичний компресор
Матеріал:
- корпус: нержаві..
Гранітор
- Обсяг колби: 6 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Герметичний компресор
Матеріал:
- корпус: нержавіюча сталь
- колба: полікарбонат
Вага брутто: ..
Гранітор
- Обсяг колби: 2 колби по 6 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Герметичний компресор
Матеріал:
- корпус: нержавіюча сталь
- колби: полікарбонат
Ва..
Гранітор
- Обсяг колби: 3 колби по 6 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Герметичний компресор
Матеріал:
- корпус: нержавіюча сталь
- ємності: полік..
Гранітор
- Обсяг колби: 10 літрів
- Температура охолодження від -1°C до -5°C
- Запатентована система змішування
- Захист від перепадів напруги
- Герметичний компресор
Матеріал:
- корпус: нержавіюча сталь
- колба: полікарбонат
Вага брутто:..
Заморожені десерти, м'яке морозиво та заморожені йогурти – цей бізнес-напрямок активно набирає обертів. Сфера фаст-фуд стала серйозним напрямом для малого та середнього бізнесу, бо потенціал цього ринку ще дуже великий, та найближчим часом його можливості навряд чи будуть вичерпані.
Граніта – популярний європейський напій
Граніта (італійською) – це охолоджений коктейль, напій з подрібнених фруктів або крижаний кавовий напій. Цей десерт є дуже популярним в європейських країнах, а знедавна став набирати популярність в Україні. Якщо гранітор купити для свого закладу, ви зможете побалувати своїх клієнтів новими європейськими напоями які, гарантовано стануть для них улюбленими.
Для приготування граніти,зазвичай використовуються суміші-концентрати кавового та фруктового смаків. Одними з найпопулярніших є: банановий, апельсиновий та вишневий. Робота гранітора полягає у безперервному змішуванні крижаної суміші.
Гранітор - це пристрій, який може охолоджувати напої до температури 0°C та стабільно її підтримувати, тим самим надаючи напою стану м'якого пухкого льоду. Ідеальним рішенням буде купити гранітор в заклади швидкого харчування, кафе, бари та ресторани. Певні типи граніторів дозволяють працювати з алкоголем та можуть приготувати морозиво або десерт.
Гранітор складається з прозорої знімної колби, розташованої на міцному корпусі, охолоджуючого елементу та змішувального пристрою.
Виробники надають великий вибір моделей. Можна купити гранітор з різною кількістю ємностей для різної сировини.
Прозора колба дозволяє показувати клієнту процес приготування та тим самим привернути увагу.
Найпопулярнішими є гранітори, що мають обсяг від 1 до 3 ємностей та обсях до 10 літрів.
Апарат для м'якого морозива – невід'ємне обладнання для літніх кафе
Апарат для м'якого морозива - ідеальний варіант для збільшення меню різними десертами. Він призначений для приготування заморожених десертів та може виробляти від одного до декількох десертів водночас. Все залежить від моделі та призначення.
Технічно інноваційний апарат для холодних десертівUGOLINIбув розроблений для задоволення потреб підприємств, які пропонують своїм клієнтам тільки самі високоякісні десерти та морозиво. Компактний і легкий у використанні з простим, елегантним дизайном.
Функція нічного зберіганнянеобхідна для охолодження завантажувальної ємності, куди заливається готова суміш. Нічне зберігання дозволяє зберігати суміш в свіжому вигляді до наступного робочого дня..
Компанія «КОДАКИ»поставляє професійні апарати для граніта та морозива. Поставка відбувається від відомого бренда UGOLINIпрямо від виробника. У нас ви можете придбати обладнання різних розмірів та функціоналу. Здійснюємо доставку по всій Україні.
Підпишіться та отримуйте новини, акціїї та спеціальні пропозиції
Зверніть увагу, що комлектація та зовнішній вигляд товару можуть відрізнятися від зображених на фото. Виробник може змінювати вигляд та комплектацію різних партій товару. Адміністрація сайту в односторонньому порядку може вносити необхідні зміни в описах товарів, їх технічних характеристиках та вартості, не повідомляючи про це відвідувачів. При цьому ціна кожної окремої одиниці товару, вартість якої була оплачена покупцем в повному обсязі, не може змінюватися продавцем в односторонньому порядку. Проходячи реєстрацію на сайті kodaki.ua ви зобов'язані надати тільки точну та достовірну інформацію про себе, а також свої реальні контактні дані. При пройденої реєстрації вам буде надано персональний логін і пароль, за який ви несете персональну відповідальність і не повинні передавати ці дані третім особам. Обробка, зберігання та забезпечення конфіденційності та безпеки персональних даних здійснюється відповідно до чинного українського законодавства в сфері захисту персональних даних. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та надати повну та точну інформацію про нашу продукцію. Ми прагнемо забезпечити вас максимально достовірною та актуальною інформацією.